- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyN77hun
csendes tag
lúzer Köszönöm!
Megmentettél egy XP újratelepítéstől :Đ
MA-660 van. Alapból nem kis mutatvány működésre bírni.
Most csak azért nem dolgozott, mert nem futott az infra figyelő ami azért nem, mert a terminálkiszolgáló valamiért le volt tiltva.Sosem jöttem volna rá!
Telepítési sorrend nálam ez volt winXPsp3-alatt
1. USB serial cabel driver setup
2. MA-660 setup
3. restart közben Infra USB-kábel csatlakoztatása
4. Telefon progik setupés NEM
ezt addig játszottam míg már #5 az eszköz neve mögött :Đ
Szóval örök hála! -
Manchester
csendes tag
apukámnak kell halgatnia de nics benne csak ha felmész a netre
-
válasz
Manchester #53 üzenetére
miért kellene
nem kell!
Nokia_N73-1_UG_hu (56. oldal)
-
Manchester
csendes tag
De csak már rájöttünk van hozzá füles csatlakozó de nem jó mert netre kell felmenni hogy tudjad halgatni
-
válasz
Manchester #49 üzenetére
Gondolom csak akkor működik a rádió, ha a füles csatlakoztatva van.
-
válasz
Manchester #49 üzenetére
a sima és a music edition változatban is van sima fm rádió (és visual radio is)
-
Manchester
csendes tag
Ja még egy kérdés lúzer azt te tudod vagy valaki hogy Nokia N73 ba van rádió vagy nincs csak ha felmész a netere ?
-
Manchester
csendes tag
semmi ja megnéztem és már jó is TTTTTTTTNNNNNNNNNNNNNNXXXXXXXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!
-
lúzer
veterán
válasz
Manchester #46 üzenetére
igen, de mi a furcsa ebben?
-
Manchester
csendes tag
Azt amit írtál elősször lúzer aszt nekem írtad ???
-
lúzer
veterán
válasz
Manchester #44 üzenetére
services.msc
infravörös figyelőt kézzel indítani -
Manchester
csendes tag
Sziasztok van egy Infraoortom és egy My Phon 1.6.6 nevezetű programom odateszem a telefonom és nam érzékeli az szentetek mért van ???
-
laca22
csendes tag
Szasztok,ks-959 em van ,ha valaki tudja hogyan kell defibrillálni vista alatt hogy megmozduljon,kérem szóljon ,akkor is ha csak ötlet előre is köszönöm,jó éjt sziasztok!!
-
cowboy87
csendes tag
hello mindenkinek én is nemrég vettem ezt a Ks-959-et, fel is tettem a gép is felismerte, de nem tudom használni, mert a gép szerint az illesztőprogram nincs digitálisan aláírva. Ha valaki tud benne segíteni, hogy mit tegyek akkor az írjon mert több telóm is van aminek megtelet a memóriája és jó volna felrakni a gépre róla a cuccokat.
-
cowboy87
csendes tag
tud vki segíteni ebben
-
cowboy87
csendes tag
Hello mindenki nekem felismerte a gép az infrát de az illesztőprogramja nincsen digitálisan aláírva
-
Huni
csendes tag
Sziasztok.Nekem is van egy ES620 USB-IrDa -m. Elhagytam valahol a driver CD-t es szuksegem lenen most ra.Ha valaki ki tud segiteni egy driver-el megkoszonom.
-
bnorci71
addikt
Sziasztok
Na úgy látom ezzel a Kingsun ks-959 infrával már másnak is meggyült a baja van valami megoldás ,hogy müködjön
nekem se megy a gép felismeri drivel fent van de telóval nem komunikál ha néha észreveszik egymást fájl akkor se megy át -
Veszter
csendes tag
Sziasztok! Van 1 mobileaction ma660-as infraportom és egy olyan nagy gond van vele hogy a telepítő CD-n kingsun ks 959 driver van. Se a gyártó honlapján se máshol nem találok hozzá drivert. Maniac láttam neked egy ilyen drivered van szeretnélek megkérni téged hogy küldd el nekem lécci a drivert nagyon nagy szükségem van rá mert eddig sehol nem találtam meg. Ha elküldöd nekem azt nagyon szépen megköszönném neked!
Vagy akárkinek ha ilyenje van esetleg az lécci küldje el mert egyszerűen nem lehet a neten beszerezni.
Előre is thx a segítséget!
Sziasztok -
pink75
aktív tag
nohát, az infra nekem is mindig gázos volt
először ne tegyétek fel a kapott drivert! valahogy ezeknél nem működött az usb-s sorrend
csak illesztőprogram frissítéssel ment a dolog.
ha még van olyan usb-port, amelyikben nem próbáltátok, akkor csináljátok így -
Beko86
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problém.Vettem egy Kingsun KS-959es infraportot, telepítés után a rendszer látja az usb infrát, és érzékeli is azt aminek kell. Csak hogy nem tud kommunikálni egyetlen telefonnal sem. Egyébként nme mint komm portot használja asszem.Driver probléma lenne? kérlek segítsetek!
Köszönöm! -
-
maniac
senior tag
up
-
maniac
senior tag
up
-
maniac
senior tag
PRóbálgattam nem megy
.
USB 2.0-n egyszerűen nem megy szvsz. Esetleg még vmi ötlet?. Köszi! Üdv, ManiaC
-
maniac
senior tag
Szia Dexter! ;)
Ja ez nagyon kemény kis cucc, egyszerűen nem hiszem el. Alaplapit kellett volna vennem, olcsóbb is lett volna. Ez meg 3500+fa és lehet h kuka ill gari :-/. Egyébként nf7-s alaplap gondolom usb 2.0 van rajta, a hugomé amin müxik az meg vmi régebbi epox via kt133-as chippel. Szóval gondolom az USB 1.0. Van vhol usb 2.0 ezen a gépen ?
-
maniac
senior tag
jaja ezeket probaltam
hibakod nincs. csak h ismeretlen eszkozkent telepiti a usb portok melle. szoval erdekes
.
egyebkent azt akarom vegleg kitorolni a registrybol h ha bedugom akkor ne azt a drivert rakja fel (ismeretlen eszkoz) hanem engedjen mast is, ugyanis o ugy hiszi, h az egy ismeretlen eszkoz nem pedig egy usb irda, ergo az usb irda drivert nem engedi feltenni -
-
maniac
senior tag
válasz
Darth_Revan #4 üzenetére
Na felhozom a topicot. Szóval a következő lenne a gond. Van egy prodigy es620-as usb-s irda. Elmétileg müxik ugyanis kipróbáltam másik gépen (először driver fel, aztán ujraindítás után dugtam csak be az eszközt). Viszont a másik gépbe ahova szántam először dugtuk be, és azóta a windwos mindig ismeretlen eszköznek ismeri csak fel. Nem lehet sehogy se drivert cserélni. Nincs vmi mód rá, hogy az összes bejegyzést ami ezzel kapcsolatos kitöröljön? Esetleg vmi normális driver?
. Ja igen a driver Kingsun ks-959-nek (ha jól emléxem) ismeri. A telepítő cd-n meg ma-660-as adapter szerepel
. Köszi! Üdv, Maniac
-
Darth_Revan
veterán
Ok,sikerűlt felismertetni (remélem jó),de újraindítást kér...de az a baj,hogy ha újraindítom a PC-t,akkor midnen beállítás elveszik (a koliban így állították be a WIN2K-t)..nincs valami mód,hgoy restart nélkül üzembe helyezhessem?
-
Darth_Revan
veterán
Senki?
-
tomyoy
senior tag
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
üdv szintén ez a szitu(win2000)!!
please help... -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Van 1 Sigmatel USB-s IRDA-m,rádugom a gépre,de ismeretlen eszköznek jelzik ki,még a driver telepítése után is.Tudna adni valaki 1 jó drivert,vagy legalább 1 tippet,hogy hogyan tudnám beüzemelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest