Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth hangszórók
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barnahalo
tag
Nem szoktam panaszkodni, de ilyen rossz minőségű Heetset már régen kaptam. Egy doboz Sienna Capsból ha 5 db volt használhatóan megtömve.
-
Barnahalo
tag
A lil solid 2.0 várható Magyarországra? Néztem Vaterán van eladó, de nem szeretném az ajánlott fogyasztói ár háromszorosát kifizetni érte.
Ezen felül upolnám az első hsz-em (első része lényeges, második felét már megválaszoltátok
). [link]
-
Barnahalo
tag
Helló! Tudtok ajánlani olcsóbb IQOS 3.0 klónokat? Lehetőleg Magyarországról beszerezhetőt. (Dohi, jófogás, hardverapró... is játszik)
Olyan 15ezer forint körüli árra gondoltam. A 2.4+-ot érdemes még megvenni 2021-ben? Vaterán van eladó új, csak ezért érdekelne. És vajon ezek az "új" készülékek garanciásak-e, vagy ők cseredarabok voltak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Amazon Fire TV stick/box
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest