Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rachmaninoff #11863 üzenetére
De amiko ezt csináltam a 3.1.3-at akartam ráhúzni és megfeküdt!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rachmaninoff #11860 üzenetére
igen recovery-ben ragadtam, de oly módon, hogy hiába dugom rá az iPodot pittyen egyet a gép, de nem tudja telepíteni a hozzá tartozó drivert... más usb portba is bedugtam, töröltem eszközkezelőből a drivert, mellesleg itunest is újra telepítettem és semmi nem oldotta meg azt hogy felismerje az ipodot! Ugyanis így még itunes sem látja..
-
Roliiii
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11837 üzenetére
Air Video ráégeti a feliratot, ha megkéred rá
-
Roliiii
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11835 üzenetére
Air video-> video konvertálás és tud olyat hogy wifin nézheted a videokat amiket màr konvertálva küld
SoundHound-> nem tudod valaminek a címét joljön -
Roliiii
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11831 üzenetére
Én is az Air Mouse Pro-t használom, de anyit érdemes megtenni, hogy a portot amit haszná la routerbe nyisd ki, mert az enyém rosszalkodott
Amúgy így nem csak az iTunes-t tudja irányítani, szal szentem tökéletes, pláne, hogy gépen foobar ról megy a zene...Ez után már csak a Teamviewer-t tudom ajánlani, hogy akárhonnan irányíthasd a géped
-
Kommy
veterán
válasz
rachmaninoff #11831 üzenetére
Mennyivel egyszerűbb lenne ha az iTunes beépítettjét használnád. Remote.nak hívják és minden gond nélküllhet lejátszani a gépen levő zenéket é s touch-on látod a számokat, hangerőt állíthatsz, léptethetsz
-
Roliiii
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11829 üzenetére
De ha bletooth on akarod legátszani akkor csak a digi jel fog ott menni ergo az iPod analog minöségét nem élvezheted, ezt a problémát úgy lehetne kiküszöbölni, hogy csinálsz a gèpeden egy play list-et és air mousal az ágybol irányitod a gépet és akk nem is merül anyia mintha folyamatosan tuszkolná a zenét bluetooth ra.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11827 üzenetére
Persze hogy nem hozza ha nincs driver
. Úgy soha semmivel se fog működni.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11825 üzenetére
Íme a megoldás: első találat google-n
(remélem értesz angolul, de végül is elég másolni amit a videón csinál) -
Csirkejozsi
tag
válasz
rachmaninoff #11823 üzenetére
Szia!
Én Bluetooth-os megoldást nem ismerek (ami persze nem jelenti azt, hogy nem létezik), de ha a Touch-od és a géped egy sima jack-es kábelellel összekötöd a PC vonalbemenetével (a zöld/piros/kék lyukakból a kék), akkor pontosan azt éred el, amit szeretnél, vagyis hogy a PC hangrendszerén keresztül hangosítod ki a Touch-odat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest