- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen videókártyát?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
Új hozzászólás Aktív témák
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #11824 üzenetére
Kedves Józsi!
Köszönöm válaszod, perpillanat így is van, csak tudod, sokunk szeret ágyban punnyadni, és ecélból tudakolnám inkább, mert hiszem, hogy az ellenállás nagy úr, 10m+ jack-jack kábelt nem szívesen használnék.
Nem rég van meg a motyó, és értetlenül állok a programok mennyisége és legtöbbször minősége előtt, kedvenceim az Apple által kiadottak, az iMovie, a Pages, a Keynote és a Numbers. Ha pár éve valaki ezt elmeséli nekem, hogy ennyi mindent, ilyen hatásfokkal elvégezhetek egy MP3 lejátszón, akkor elnéző mosollyal honoráltam volna, és ajánlottam volna az illetőnek egy kellemes, légkondícionált egészségügyi létesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest