Új hozzászólás Aktív témák
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #208 üzenetére
jah jódolog, de közbe találtam egy magyarítást hozzá!
http://ipod-touch.ath.cx/index.php?option=com_content&task=view&id=72&Itemid=50
itt le van írva, h hogyan kell. -
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #201 üzenetére
a customize egy program, amit az installerből lehet leszedni és a menü külsejét lehet vele állítani, cserélni az ikonokat, a töltöttségi csíkot stb. és ott át lehet írni vele pár angol szöveget magyarra.
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #195 üzenetére
én erről ne mtudok, de Customize-zal elég sok feliratot le lehet magyarítani.
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #192 üzenetére
szerintem nem, mivel ha restore-olod, akkor tulképpen leformázod is.. és akkor már nem lehet.
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #190 üzenetére
tudtommal ugrik ugyan a garancia, de ha valamiért vissza kéne vinned, akkor csak simán restore-olod, és akkor nem állapítható meg, hogy fel volt-e törve...
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith #182 üzenetére
darnellsmith ajánlom neked is az oldalamat ide le van írva hogy tulajdonképpen mi is az. plusz maga a menete is, de röviden talán ennyi, amit itt leírtak előttem.
-
Pepe87
tag
válasz
darnellsmith #180 üzenetére
Feltorni es kulonbozo kalozprogikat rarakni.
-
turho
addikt
válasz
darnellsmith #174 üzenetére
Nem lenne rossz, de most pl. van egy album, amit az IPOD photo-mra úgy tesz át, hogy az egyik számot külön, a négy másikat meg máshová...És az istennek sem akarja az igazságot
(Gondolom dolgozik szubadatokkal az mp3-ból, ha akarom ha nem). De marhára bosszant.....
-
(Darkwood)
őstag
válasz
darnellsmith #62 üzenetére
"faterom kapott karácsonyra többet között egy Ipod touch 8 gb ma 6323zc masinát," Az igen, jó megy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest