Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
jah jódolog, de közbe találtam egy magyarítást hozzá!
http://ipod-touch.ath.cx/index.php?option=com_content&task=view&id=72&Itemid=50
itt le van írva, h hogyan kell. -
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
a customize egy program, amit az installerből lehet leszedni és a menü külsejét lehet vele állítani, cserélni az ikonokat, a töltöttségi csíkot stb. és ott át lehet írni vele pár angol szöveget magyarra.
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
én erről ne mtudok, de Customize-zal elég sok feliratot le lehet magyarítani.
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
szerintem nem, mivel ha restore-olod, akkor tulképpen leformázod is.. és akkor már nem lehet.
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
tudtommal ugrik ugyan a garancia, de ha valamiért vissza kéne vinned, akkor csak simán restore-olod, és akkor nem állapítható meg, hogy fel volt-e törve...
-
kareeka
csendes tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
darnellsmith ajánlom neked is az oldalamat ide le van írva hogy tulajdonképpen mi is az. plusz maga a menete is, de röviden talán ennyi, amit itt leírtak előttem.
-
Pepe87
tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Feltorni es kulonbozo kalozprogikat rarakni.
-
turho
addikt
válasz
darnellsmith
üzenetére
Nem lenne rossz, de most pl. van egy album, amit az IPOD photo-mra úgy tesz át, hogy az egyik számot külön, a négy másikat meg máshová...És az istennek sem akarja az igazságot
(Gondolom dolgozik szubadatokkal az mp3-ból, ha akarom ha nem). De marhára bosszant..... -
(Darkwood)
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
"faterom kapott karácsonyra többet között egy Ipod touch 8 gb ma 6323zc masinát," Az igen, jó megy!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shure Podcast mikrofon
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(Gondolom dolgozik szubadatokkal az mp3-ból, ha akarom ha nem). De marhára bosszant.....