Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
Az nem működik. Goto Cydia->Sections->Tweaks->Features-t keresd ki. Miután feltelepítetted Winterboardal tudod aktiválni a kívánt funkciókat. Multitask, home screen wallpaper, battery percentage, illetve unified iPod app. Ha kiválasztottad ami kell, akkor simán a beállíátsokból be tudod állítani a hátteret, mint rendesen.
mondomén: Tökéletesen működik 4.1-en, sőt a lagg is kevesebb.
-
mondomén
őstag
Van Cydia-ban egy Features nevezetű app. Ezzel lehet aktiválni Ipod touch 2g-n és Iphone 3g-n a kihagyott extrákat (multitask, wallpaper).Ha felrakod winterboard-ban találsz majd multitask és wallpaper lehetőségeket, csak ki kell őket pipálni...DE! Nem írják, hogy 4.1-en működne! Szóval csak akkor rakd fel ha vállalod a rizikót...Én 4.0-án használtam, ott tökéletes volt.Lehet van más módszer is, de én csak ezt tudom.
(4.0 előtt ment nekem is winterboard-al a hátteres dolog, de 4.0-án már csak ezzel sikerült)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- League of Legends
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest