Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
duino DN-805 gps vevőm van(meg 10ért vettem másfél éve a speedshopban. csak azért választottam ezt mert alapból jár hozzá a szivargyujtós töltőn kivül, hálózati is),
én a symbian s60-on is a navigont használtam, illetve a nokia maps-ot.
Ahogy most olvasgattam a reviewkat a magyar appstoreban, hát az igo-t nagyon lehúzzák.
Navigonból meg leszedtem csak a progit és külön mappokból feltettem csak a magyar térképet, így nem foglal el 2gigát mint a többi.
Csak annyi a probléma hogy alapból,hogy angol(szöveg+hang), de szifon-on van hozzá magyarítás, amit fel is tettem, bár a hangot, és a menetközbeni navigálást még nem volt alkalmam kipróbálni.
De maga a program gyors, egyszerű, letisztult én mindig is szerettem.
Amit majd még mindenképpen kipróbálok az a sygic és az ndrive, csak valahogy ki kellene operálni belőlük a többi térképet...nekem elég csak a magyar egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest