Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3DMark Vantage eredmények
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
sztem a MD jobb hangminőségben. ha a touch mellett döntesz, mindenképp alaposan próbáld ki, hogy neked bejön-e a hangzás. eq helyett csak előre beállított hangzásképek vannak.
továbbá minden ipod csak és kizárólag id3 tag alapján tud rendszerezni. az itunes pedig kis túlzással az ipod SonicStage-e, tehát azzal tudd a zenéket felrántai a touch-ra. van jópár alternatív megoldás, sőt speedbump szerint TotalCommander-ben is tudsz másolni, ami azért jó dolog. -
1010
őstag
az itunes igazi lényege az mp3 vásárlás
amit aztán szépen feltötlesz és halgacc
bár sztem ien általános igényeket elégit ki zenei téren
vagy cak nekem elég kiforott a zenei izlésem egy iránybana hangzással meg nem lesz gond,a füleseket cserélgetve úgyis kiderül miek a jobb

a kijelző hibát pedig érdemes elfelejteni mert ide el se jutottak azok a modellek
egyébként a fekete színnel volt valmi gubanc hogy nem is fekete hanem már negatív -
speedbump
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest