- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
jómagam is jelenleg egy iPod Touchot használok, meg egy Samsung e1107-et (kicsi, napelemes, semmit nem tud, de azt nagyon jól csinálja) szerintem egészséges konstrukció, két éve így élek. iPhonet nem is akarok, mert sokkal gyorsabban merül mint a Touch, meg mert telenoros vagyok. Szóval mindenképp ajánlani tudom hogy touchot vegyél. viszont csak 3. vagy 4. generációsat, mert a 2. generációra már nincs szoftverfrissítés.
sokan árulnak itt használt touchokat "3. generáció 8GB" ne higgy nekik, 3. generációból nem csináltak 8 gigásat (csak a 2. generációs 8GB-at forgalmazták tovább a 3. generációs 32 illetve 64 GB-vel együtt) a különbség a háttértáron kívül: bő 200Mhz-vel jobb proci, 3x jobb grafikus meghajtó, 2x több RAM. tehát ha 3. generációs mellett akarsz dönteni, csak 32 vagy 64GB között gondolkozz.
4. generációs ahogy az előttem szóló említette még sokkal jobb, már két kamerát, meg retina displayt is kapott, de a környezetemben rengeteg 4G-s touch behalt már, lényegesen nagyobb a meghibásodási rátájuk mint a 3G-seknek. (természetesen ha garanciaidőn belül vagy, akkor azonnal cseréli az Apple, szóval érdemes olyat keresni ami még garis)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest