Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• e30st

tag

válasz Bocaa #12104 üzenetére

jómagam is jelenleg egy iPod Touchot használok, meg egy Samsung e1107-et (kicsi, napelemes, semmit nem tud, de azt nagyon jól csinálja) szerintem egészséges konstrukció, két éve így élek. iPhonet nem is akarok, mert sokkal gyorsabban merül mint a Touch, meg mert telenoros vagyok. Szóval mindenképp ajánlani tudom hogy touchot vegyél. viszont csak 3. vagy 4. generációsat, mert a 2. generációra már nincs szoftverfrissítés.
    sokan árulnak itt használt touchokat "3. generáció 8GB" ne higgy nekik, 3. generációból nem csináltak 8 gigásat (csak a 2. generációs 8GB-at forgalmazták tovább a 3. generációs 32 illetve 64 GB-vel együtt) a különbség a háttértáron kívül: bő 200Mhz-vel jobb proci, 3x jobb grafikus meghajtó, 2x több RAM. tehát ha 3. generációs mellett akarsz dönteni, csak 32 vagy 64GB között gondolkozz.
    4. generációs ahogy az előttem szóló említette még sokkal jobb, már két kamerát, meg retina displayt is kapott, de a környezetemben rengeteg 4G-s touch behalt már, lényegesen nagyobb a meghibásodási rátájuk mint a 3G-seknek. (természetesen ha garanciaidőn belül vagy, akkor azonnal cseréli az Apple, szóval érdemes olyat keresni ami még garis)

Új hozzászólás Aktív témák