Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
válasz
Bling95 #4214 üzenetére
lehet h körülményes voltam ... de.. fogtam a pod ot.. meg a quickfreedom-ot, és letöltettem QF-al az eredeti 2.2.1 es firm et, a letöltött firm et pedig itunes ba beraktam restore nak... igy lett egy original 2.2.1 es podom, utána pedig ráküldtem a QF-et rendesen JB-zni!
-
Shodan
őstag
válasz
Bling95 #4085 üzenetére
grafikus mód.
Kérdésem az lenne hogy létezik e olyan app amivel le tudok tölteni teljes oldalt automatikusan? ilyen RSS féle csak az egész oldalt vagy cikket mentse.
Arra kéne hogy itthon wifivel letölti mondjuk innen PH-ról a legujabb cikket lementi és ezt utazás közbe tudom akkor olvasni wifi nélkül....szóval valami ilyesmi létezik? -
Shodan
őstag
válasz
Bling95 #4067 üzenetére
de, mxtube a neve.
Nekem két problémám van, az egyik hogy úgy vettem észre hogy a wifi vevője nem a legerősebb a cuccnak, az E51 simán találok több hálozatot ott is ,ahol ez egyet se lát.
Okozhatja ezt esetleg az hogy van rajta egy rebel tok?A másik hogy rájöttem hogy ez a szar cx300 5ft se ér hiába próbálom magamra erőltetni, de nekem nem jön be pedig lassan már egy éve megvan szerintem. Basszusa gyenge, közepe nincs, magas meg ilyen cines.
Van olyan hely ahol esetleg ki lehet próbálni füleseket? Mert nem hiszem el hogy ennyien istenítik, de nem értem hogy mire fel?, lehet az enyémmel van baj -
skylinelaca
senior tag
válasz
Bling95 #4045 üzenetére
fut a iTunes -> ahogy bedugod a touch -ot ő elkezd sync elni !de! leállítod a sync et touch on vagy tunes-ban és bal oldlaon kiválasztod a touch odat. katt rá megjelenik egy ablak amiben csa a touch-od az allítgathatod, lenn 3 lehetőség asszem , egyik a manual manage! vannak füles az ablakban , music, video,pictures, meg applications asszem. azon belül tod állítani h automatikusan sync eljen vagy csak az általad kiválasztott dolgokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűnyíró topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll+fólia gar
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest