- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
Ujbol ipod tulajdonos lettem, az elozot 3 eve elloptak.

Azt kell hogy mondjam h az Itunes nagyon sok valtozason atment az elmult par evben, elonyere szolgaljon.
3 napja csak azzal toltom az idomet hogy a meglevo zeneimet rakosgatom bele, lokalba csinaltam egy backupot is vele es igy szinkronizalja a lejatszot, amit pl regen nem igy hasznaltam, de ez a cover nezetes dolog elegge magavalragadt h megerje az idot, es hogyha vmelyik megserulne akkor az egyikrol ujra lehet epiteni az egeszet (beszereztem egy ipod->pc programot is melle, mert az itunes az ugye csak 1 iranyu).
Ebayrol rendeltem falitoltot es foliat, plusz FM transmittert, varom h megjojjenek.
Aztan mivel vhogy most nem kaptam hozza tokot es a regit azzal 1utt loptak el es az ebay-en csak otvaros szar tokok voltak (bor es szilikon is), ezert a jol bevalt Beyza cases segitett ebben -> http://www.beyzacases.com/ (a telefonom tokja is innen van, nagyon minosegi es elegans cucc!)Maga a kutyu nem sokban valtozott, mukodesre semmikeppen, forma es sulyban igen, plusz ugye a hattertar megnovekedett. 160 GB eleg massziv, el ferek majd rajta, bar most h a zenei fejlodesem is abbamaradt az elozo ellopasa utan, kb 100 albumot ha megszereztem azota, sok zenekar egesz diszkografiajat kell levadasznom.
Amit neztem h amik nincsenek fent a neten mp3 formatumban, azokat (mert nem mai anyagok) eleg olcson digitalisan le is lehet tolteni. Ha mar a Steam a jatekok jovoje, lehet ez mentheti meg a zenekarokat is, mert mig vki eltolt X orat raipdshare linkekre varva (megha azt kiegeszito csinalja is), akkor lehet h 1-2 dollarert problema nelkul (paypal fizetes) letolti a kiadotol/zenekartol vagy az amazon.com -rol

Új hozzászólás Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Filmvilág
- Sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Crimson Desert
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest