Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- 3D nyomtatás
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- iPad topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
Forever Ipod
Bevállaltam a hangszabályozás feltörését. ÉS IGEN, SIKERÜLT!!!!! GoPod nevü nagyszerű program, klikk és már ki is szedte. 90-95%-on meghajtja nagyon kellemesen apu sennheiser hd590-esét, pedig azt ilyen hordozható kütyük csak elég halkan tudják megszólaltatni. Sennheiser Mx400 fülessel 80%-tól betorzított a jobb oldali. Bár furcsáltam, mert nem mondanám, h fájt a hangosságtól már a fülem, de mégis elkezdett valamit vibrálni, vagy mi
Lényeg, h most hangosabb 
MÁSIK VISZONT! ki tudja, hogyan lehet azt, h rákötöm gépre aztán valami miatt bekapcsol az ipod, viszont hiába kapcsolom ki, nem vált át cserélhető adattározóra. Az iPodban van valami menüpont, h átváltson és felismerje a gép? mert ha csak kikapcsolom, akkor tölt tovább és kész
Néha úgy indul el, h nem kapcsol be, és akkor cserélhetőként felismeri, de be-ki kapcs után megint nem. Nem értem hoyg van. Tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Parfüm topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Amazon Prime Video
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lényeg, h most hangosabb
Néha úgy indul el, h nem kapcsol be, és akkor cserélhetőként felismeri, de be-ki kapcs után megint nem. Nem értem hoyg van. Tudna valaki segíteni?