Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Szeretem hallani a zenét!
Egy kicsit lehet vissza kéne vennem...
A kattogás meg abból áll, hogy tekerem a whell-t, és egy ponton mindig kattan egyet. Kicsit tréül van ott összerakva. Pontosan nem tudom mi lehet a baja.
De mondom, már egyet kicseréltettem náluk, ezért (egyenlőre
) nincs pofám még egy újat kérni. Majd ha már tényleg nagyon gáz lesz. Csak nem tudom, hogyan bizonyítsam be nekik, hogy ez bizony gáz, mert ha nagyon finom tekered, akkor nem feltűnő a probléma.Van rá még fél évem (amíg gari is van)...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy kicsit lehet vissza kéne vennem...
De mondom, már egyet kicseréltettem náluk, ezért (egyenlőre
) nincs pofám még egy újat kérni. Majd ha már tényleg nagyon gáz lesz. Csak nem tudom, hogyan bizonyítsam be nekik, hogy ez bizony gáz, mert ha nagyon finom tekered, akkor nem feltűnő a probléma.Van rá még fél évem (amíg gari is van)...