- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #27018 üzenetére
De pont ez a lényeg,h idővel az adott idegen nyelv is szinte ugyanannyira anyanyelveddé válik, mint a valódi anyanyelved
Persze ehhez idő kell, de 1 év alatt simán eljutsz arra a szintre,h legyen egy egyéni kifejezésmódon pl angolul is, ha ott élsz és így el tudj mesélni egy történetet poénosan....
Amúgy kompromisszumot kell kötni, én kibírnám, hogy 1 évig kicsit nehezebben boldoguljak a nyelv miatt, de cserébe életem hátralévő részét sokkal jobb esélyekkel sokkal jobb életkörülmények között kezdhessem és élhessem le -
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #27018 üzenetére
Ez az adott nyelv korlátai miatt van. Akkor csak fogalmazunk úgy, hogy ha beszélsz akkor mondasz mást. Egyébként oda is sok idő kell, hogy a gondolkodásod is angolos legyen. Tehát hogy az adott gondolat is már eleve angol legyen, ne fordítgasd magadban, még tudat alatt sem. Szerintem itt van kapcsolat az általad leírtakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen videókártyát?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest