- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
-secret- #131115 üzenetére
Szerintem tuti nem hozzák ki 1 napon belül, azért nem szokták ezt ennyire elkapkodni.
Attól meg aztán végképp ne félj, hogy ma (rendelés napján) hoznák ki MM-ból:"Amennyiben a megrendelt termék készleten van szállító partnerünk a rendelést követő 1-3 munkanapon belül kézbesíti azt. Háztartási gépek esetében a szállítás részleteinek egyeztetése miatt ügyintézőnk keresni fogja Önt megadott elérhetőségei egyikén."
Ez az első nagygép-rendelésed?
-
válasz
-secret- #131062 üzenetére
Persze, de az fizeti, aki a többi számlát is. Simenként 190 ft. Régiben max 5 sim lehetett benne, most nem tudom mennyi.
gyuromoj: Nálunk dec. 14-re van beütemezve. Fasza hogy a faternak sikerült az éves határidőm előtt egy napra tennie, mikor ezerszer mondtam neki, hogy nem lesz jó...
-
-
nord_
veterán
válasz
-secret- #131001 üzenetére
Teljesen jól csinálod. Magenta előfizetés mellé társkártyásként jobban jársz, mint szinte bármelyik nem publikus díjcsomaggal. Az olcsóbb nem publikusak meg már rosszabbak, mivel készülékvásárlási támogatás nem jár melléjük... Négy nem publikus lehetőséget néztem meg (cégenként különböző díjcsomagokkal), de inkább maradtam a Magenta 1-ben.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #130469 üzenetére
Paneloknál (lehet máshol is) most ez a büdösbogár a menő, haveroméknál nincs szúnyogháló napi 5-10eket fog, nekünk szerencsére nem tudnak bejönni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
-secret- #129997 üzenetére
Sajnos igen. Neki 3 unicode karaktert sikerült bele írnia.
joey04: szerintem csak azt dobja vissza ami foglalt. Más korlátozás nincs a hosszán kívül (3-12)
nofi: persze, mivel klónreg volt és láthatatlan nevű. Valszeg csak tesztelte a lehetőségeket névváltás előtt.kabalthenbk -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
-secret- #129857 üzenetére
Több megoldás is van, egyik hogy megnézed az URL mit ad vissza.
Másik, hogy kilépsz a fórumról, regisztrációra kattintasz, beírod a Felhasználónevet és kiírja neked alatta, ha foglalt.Most éppen nem foglalt.
-
Laca1212
őstag
válasz
-secret- #129812 üzenetére
Metabondból sok takony van. Sőt motorolaj is. Bár én olyan autót meg sem néznék amibe büszkén vállalva bármi ilyesmit töltöttek.
-
Jojo5
őstag
válasz
-secret- #129438 üzenetére
Szerencsetek, hogy csak bunti...
Engem anno 19 evesen 2 evre eltiltottak vezetestol es addig be sem iratkozhattam jogsira meg semmi + 70k birsag amit mersekeltettem 35k-ra...
Ja es te meg bunti pontokat is kaphattal volna... benne van a kis fuzetkebe mennyi jar erte.
-
nofi
addikt
válasz
-secret- #129478 üzenetére
Kevés undorítóbb dolog van annál mikor minden takarítást úgy zársz, hogy kinyitod a porzsáknélküli porszívód és próbálod zacskóba, szemetesbe, akárhová kikapirgálni az összeszívott mocskot. A hajszálak persze mindig úgy szorulnak bele, hogy rá kell valahogy segíteni, nem csak kipotyog. Kb. mint a lefolyótisztítás...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #129478 üzenetére
Hidd el kiveséztem ezt a témát is...
Elvileg még mindig sokkal jobb egy porzsákos. Szopás meg mi van vele? Felemeled a tetejét, kiveszed,m berakod az újat és csókolom. Meg nem hetente kell cserélni, 4L-es az enyém sokáig elég.
Gsx-rr: Azok is jók, csak mindenki az aksikra panaszkodik, hamar megadják magukat, és horror áron lehet bele venni újat.
-
Hunt3r22
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest