-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Szekra, még mindig semmi hír a CareCenterből?
-
Zjunior
veterán
Juj uk ben apple termekekre 6 ev gar van (consumer law) ... jo tudni
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
törölt tag
Várok még kicsit hátha lesz válasz is.
-
Gsx-rr
veterán
App store masnal jo? Akartam venni valamit es kiirta,hogy az accountom atmenetileg nem
Elerheto. Megprobaltam kilepni ,sikerult, de vissza nem tudok -
szekra
addikt
Messengerben csak nekem új, hogy vannak reklámok a beszélgetések között?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #150270 üzenetére
Nincs az olyan rossz állapotban ,hajszálkarc mentes kijelző ,hátlapján van egy darab karc meg az alján 2db minimális kopás. Vigyáztam rá alapjában véve ,hogy utazgatok az országba fel-le ,imádtam.
Jelenleg IOS10-el jobb mint új korában (azzal a rendszerrel jelent meg a készülék csak akkoriban még nem volt olyan stabil mint a végleges).
Sztem ráér vele frissíteni ha még nem tette meg ,IOS11 vége fele már jó lesz a mostani rendszer is ,addig meg halál biztonságos ,app-ok 95%-a is fut rajta.Jelenleg az IOS11-et A11-es készüléken érzem használhatónak ,vannak még bugok de már nem zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Szeretett i7-em től elváltam ,szekra fórumtárs volt a tettes.
Jó kis telefon volt ,az idő folyamán jobban megszerettem mint a 6s-t anno ,utoljára az 5s volt ennyire jó kis cuccom ,remélem vigyázz az új gazdija a volt barátomra rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
-
GALARDO
addikt
válasz Tibee86 #150263 üzenetére
+1 Van egy pár olyan ember akitől a hátamon feláll a szőr. Anno még én is benne voltam ezekebe a netharcokba, de rá jöttem, hogy értelmetlen “sérültekkel” vitatkozni. Ezért évek óta nem is látogatok semmi ilyesmi topicot, és csak ide írogatok. Mert itt nincsenek olyan emberek(tudom, a tegnapi írásaim után fura lehet, de ezek kutyafülék azokhoz képest), legalább is innen még nem kaptam fegyegető privátüzeneteket.
Szerk: Na meg teljesen szétvágta a partit az, hogy anonim lett a modit keresek topic.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Gergőke88
addikt
Noh feltűnt kali újra.
Emlékeztek meg rá? -
SÖ
addikt
Érdekes most jött egy Apple űzi hogy már egyenlegnek is lehet appokat vásárolni nem kell bankkártya 🧐
-
törölt tag
válasz GALARDO #150247 üzenetére
330 000 indokom van rá!
Amúgy pöpec kis ketyere. Ki van rakva a debreceni telekomban, időm nem volt tapizni, úgyhogy ezt csak a designra tudom írni.Off topic, elfér a csonka ujj itt szerintem, és szóltak előre,hogy 18+ -os tartalom.
Meg amúgy is múltkor javasolta Black egy másik topicban, hogy mielőtt videót készít és oszt meg az illető előtte vágja le a körmét.
Szerintem új video készül Black youtube csatornájára csak ahogy látom itt egy kis túlzásba esett a kolléga!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz odrif #150239 üzenetére
- díja eléri vagy meghaladja a havi 20.000 Ft-os (éves állománydíj 240.000,-Ft
összeghatárt,
ÉS
- tartalmaz kiegészítő biztosításokat minimum 4500 Ft/hó összértékben,
ÉS
- az alapbiztosítás tartalmaz legalább 500.000 Ft értékű bármely okú haláleseti
szolgáltatást,
ÉS
- minimum 15 éves tartamra szól. -
SÖ
addikt
válasz -secret- #150191 üzenetére
Már állíthatják a gyártósor és egy tajvani gyártó erősítette meg. Általában ha maga a gyártó mondja akkor az igaz szokott lenni. Csak azt nem értem hogy akkor nem vitték haza a gyártást ahogy megegyeztek Trumppal?
SE2 i4 méretben i7 kijelzővel durva lenne. Ja és jóval olcsóbban mint az i8. -
GALARDO
addikt
válasz Gsx-rr #150233 üzenetére
Itt most a színekről volt szó. Egyébként az X is szép...lenne, ha nem lenne az a sziget, a rusnya kameraelhelyezés, és a fehérnél az a bazári keret...de ugye ízlések és pofonok.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
r3dsnake
nagyúr
Bárcsak az apple is ilyen szép telefonokat gyártana.
-
madgie
titán
-
Arcképgyáros
Van telenoros itt?
-
radi8tor
MODERÁTOR
TV műsorban dupla záróvonalat átlépni? Ejnye.
⭐ Stella
-
mondomén
őstag
válasz madgie #150210 üzenetére
Oo, az a rohadt cc. Ugye tervem az volt, hogy az ipad-gep szoros szinkroban lesz, ezert elofizettem az 1tb-ra. 20 euro kb/ho. Nem mukodik a szinkron, egy fityinget nem er. Lemondani persze nem tudom, most benyomtam az ingyen 2 honapot, de utana szaz, hogy irok nekik. Teljesen kiakadtam, felhaborodtam!
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
2318 HSz utolso belepesem ota...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Gsx-rr
veterán
A Pixelhibás X kálváriája azzal folytatódik,hogy mégsem kérte a cserét a barátom ,mert majdnem 2 hét után azzal az indokkal ,hogy nem lépett ki az Icloud-ból ,így nem tudják cserélni,kiverte a balhét,pénz vissza ,el is jön a Telekomtól ,és 10 re megyünk megnézni ,hogy S8 vagy S8+ legyen helyette.
Volt már Note 4 idejében droidos telefonja -
Arcképgyáros
válasz madgie #150210 üzenetére
2019-ig hűség van. Persze akkor kötöttem le mielőtt megszűnt a 2 év hűség. (Azt tudom, hogy vásárlás esetén van.)
Egyébként most egész jó 5GB netet használtam el és a weboldal még mindig azt mutaja, hogy 920MB-ot elhasználhatok. (2GB-os csomagom van, csak ugye korlátlan a Waze, Insta, Facebook) ja és 3 nap még a fordulónapig.
---
Mindegy nem váltanék csak megjegyeztem, hogy eddig semmit sem kaptam. Lenne 25 éves korom betöltéséig még 2GB mobilnet, de mivel Fater nevén van a telefon a Magenta miatt így ezt is buktam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Arcképgyáros
"Díjmentesen kínál 5 GB adatforgalmat vagy 5 óra Telekom mobil hálózaton belüli beszélgetést minden Domino ügyfelének a Magyar Telekom."
Még mindig valahogy nem értem, hogy miért a dominósok járnak jól mindig. Bezzeg én aki mindig befizetem a számlám lóf*szt nem kaptam tőlük még.
-
Gsx-rr
veterán
Valaki szokott Slow motion videókat csinálni? ha igen ,hogy menti számítógépre? Már a telefonon szerkeszti meg valamivel ,vagy utólagosan számítógépen?