Hirdetés
Aktív témák
-
Inside5
csendes tag
Sziasztok!
Úgy tudom, egy ideje már nem csak Wi-Fi-n, hanem 3G-n is engedik a VOIP hívásokat. Leszedtem a Fring-et de inaktív a SIP gomb csak a Cellular aktív. Valamit nem csináltam jól?... mert tuti, hogy mennie kéne. Az AppStore-ban írták is a userek, hogy remekül műxik 3G-n.
Köszi választ.
-
Inside5
csendes tag
Köszöntem szépen, bejött.
-
Inside5
csendes tag
Sziasztok
Annak mi az oka, hogy eddig gond nélkül kapcsolódott az itthoni wifihez, csak egyszer kérte a WEP azonosítót (3 hete, amikor megvettem), most meg kiírta, hogy >> Unable to join the network "router neve"...? Egyik pillanatban használtam a wifit, 10 perc múlva pedig nem engedte. Hol tudom beírni megint a WEP kódot?
Köszi a választ
-
Inside5
csendes tag
Sziasztok!
Létezik magyar nyelvű iTunes a most vásárolt 3GS-hez, vagy csak angol van az újabb verziókból? Régi kliens nem jó?
Esteleg ha tudtok valami leírást a regisztrációról, szink.-ról, AppStore-ról és a használatról azt megköszönném. Nekem kicsit kínai ez az az egész. Sikerült rátennem a telefonra 1-2 zenét de hogy ledózerolni hogy kell arra még nem jöttem rá. Soha nem volt egy telefonnal se nehézségem a PC kapcsolatot illetően, de ez mintha a szifonnál mesterségesen lenne megbonyolítva.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Music
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...