Aktív témák
-
máyköl
veterán
Az komoly.
D szerintem neked hibás példányod van, ennek nem ilyennek kéne lennie.Fogtam már kezembe rengeteg I4 -et, meg is néztem, hogy valóban létezik-e ez a térerőhiba, de szerintem egy felfújt hülyeség az egész, valamivel már az Apple-t is kellett kritizálni. Egyszer sikerült 1 (egy) csíkot levenni egy iPhone 4-ből, de hülyének néztek már az emberek, mert próbáltam két kézzel úgy fogni, hogy jöjjön egy csík le, nagy nehezen sikerült. De szerintem azzal a fogással a mobiltelefonok 90% -nak is lejött volna egy, vagy több csík is.
Ha a wifi is elmegy, ott valami más gáz lehet.manchester85: Szerintem nem érdemes ennyit rágódni ezen. Megtörtént, egy ezressel lehúztak, szégyelljék magukat, ne foglalkozz velük. Megértem, hogy az az ezres is egy ezres, de ennél nagyobb baj ne érjen.
Stalker-2572: Sbsettings ! Cydia -s program...
Aktív témák
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest