- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
-
Zjunior
veterán
Tudnátol mondani egy progit amivel tudok lementeni fájlokat a netröl vagy gépröl egyszerüen feltölteni?köszönöm!!!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
33as
senior tag
Persze, hogy lehet itt kell cserélgetned private/var/stash a fájlokat de csak óvatosan és mindig csinálj mentést! A jogosultságokat ne felejtsd el beállítani!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
Zjunior
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Felraktam a Meda Coder Iphone Edition-t átkonvertáltam a videót de nincs felirat!
Pedig beállítottam benne!
Aki használ ilyet az segíthetne hogyan állítsam be, vagy egy jobb konvertáló progit ami nem fagy ki mint pl a Total Video Convertet: !
Köszi a segítséget!
-
samgar
őstag
Használja valaki a Customize programot? Meg a SoundFX-et? Az utóbbi megsem jelenik sehol a telefonon, sem a beállításokban
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
samgar
őstag
Elnézést elírtam, ToneFXs, tehát a cydia managere azt mutatja h fent van a telón, de nem találom sehol. Sem menüben, sem winterboardban, sem a beállításokban.
Oppo Find X5 PRO
-
bepe79
addikt
Ez az AppStore - Discover app (Free) ha jol latom csak WiFi halozaton kepes az adatmozgatasra. Van olyan program, aminek a segitsegevel USB-n tudok fel / le masolgatni file-okat az iPhone 3G-mre, mint egy USB-s hattertarra?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bentsze88888
tag
Csá!
Nem tudjatok,h a genius mi alapjan kesziti a playlistet,mert valamelyik szamnal nem kepes ra. kosz! -
Bator92
tag
Az iPhone-ra lehet letölteni Excelt vagy Word-öt valahonnan? Amivel szerkeszteni is lehet?
-
Dexar007
veterán
Sziasztok
úgy volt hogy december végén jön a függetlenítő szoftver, kijött már? működik?Érdemes felrakni ha van egyáltalán?pls választ, nem igazán szoktam ide járni .
Give me your cum,bull!
-
(Darkwood)
őstag
Van ez a xGPS progi, amivel letöltöttem a Szeged térképet és nem találom, hogy hova rakta! Hova rakta?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Cyber_Bird
senior tag
SMS hangokra, a többi hangra is így megy elvileg, de nem próbáltam, nekem sms hangokra bőven elég volt.
http://cbalbi.extra.hu/iphone/sms.html -
Barett 50cal
senior tag
Hali
Az iphone 3G-t ha megveszem a T-Mobile-nál,pl a 16Gbs fehéret,24hónapos hűséggel,akk csak 48at kell fizetnem télleg,vagy ekll még fizetni??Üdv
és köszi a választTime you enjoy wasting, isn't wasted time
-
válasz Barett 50cal #4579 üzenetére
Az előfizetés havidíját kell még kifizetned 24 hónapon át.
“All nothings are not equal.”
-
bentsze88888
tag
Tudtok olyan word-dokumentum nezegetot,ahol ra tudtok egy adott fajlon belul cimszavakra keresni?
(fontos volna,holnap vizsga) -
Zoty4
őstag
válasz bentsze88888 #4581 üzenetére
Tanulj, előtted az éjszaka
-
válasz Barett 50cal #4583 üzenetére
Inkább 10000. Nézd meg jobban azokat az Ikon csomagokat
“All nothings are not equal.”
-
Marty8
tag
Üdv Iphone használókák!
Eddig óckodtam az iphone-tól, de most hogy kinőttem az ipodom, megfordult a fejembe!
korlátoltnak tartottam. Tudtok nekem küldeni valami ismertetőt/ ami megcáfolja az általában ellene felhozott vádakat? Pl a bluetooth fájl küldés, fájl kezelés....
Kérlek titeket küldjetek pRIVÁTOT, mert nagy itt a forgalom, nem biztos hogy 1 napon belül megnézem. Előre is köszi!M a t y a s
-
verser233
senior tag
Sziasztok! Van arra valami mód, hogy a safarin keresztül letöltött .ipa fájlt tudjam telepíteni itunes összekapcsolása nélkül? Mobilefinderrel megtalálom a fájlt, de onnan nem tudom
telepíteni.Köszönöm előre is!
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy Albumszerűen lapozzak a videók között?
Rakta fel borítót de csak egymás alatt mutatja a képeket!Remélem érthető a kérdésem!
Esetleg valamelyik Progival?
-
Mad_Boy
csendes tag
Hi !
Tudja valaki hogy hol lehet iPhone-hoz textíliából készült tokot (mármint ilyen zsákszerű cuccot) venni. Nem tetszenek ezek a gumitokok viszont valahogy kímélni is szeretném a telót.
Előre is köszi !
-
DeepDish
őstag
HA 1 masik gepen akarom ugyanazokat az applicationokat latni amiket ratettem mar telomra, akkor mit kell atmasolnom masik gepre,h ott is meglegyenek applications,music stb dolgok?
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Tudnátok egy tippet adni, hogy TV műsort hogyan tudnék naprakészen nézni?
Van valami progi vagy marad a Port.hu ?
Thx a válaszokat!
-
C^^
őstag
válasz Zjunior #4594 üzenetére
Szerintem konkrét alkalmazás nincs rá, azonban találtam egy oldalt, ahol RSS csatornán keresztül lehet olvasni az aktuális műsorokat.
A telefonra kell egy RSS olvasó, és kész. -
tortaur2006
tag
Hali!
Segítsetek plíííz. Korábban már kértem, de megy.
Szóval az iphone contact listáját szeretném a szgépre (XP, Vista) rávarázsolni. NEm megy, mindig kitörlöm a telefonon a contact listát, valaki lépésről lépésre segítsen!!! Köszi!!!!! -
(Darkwood)
őstag
válasz (Darkwood) #4576 üzenetére
Valaki?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest