Aktív témák
-
Csigger
őstag
-
Csigger
őstag
időközben sikerült beállítania a mailnél a Freemail fiókomat is, úgyhogy, most már az is működik! bár egy ppsben vmit elcseszhettem, mer befagyott és újraindult a rendszer!
ez szofthiba?Apple and Android user
-
G. I.
csendes tag
Az mit jelent hogy nincs magyar nyelv rá azonkívül hogy angol a menü? Nincs magyar szótár gépeléshez és nem lehet őűŐŰ-t írni?
-
Alex91
félisten
Ha valaki CSAK ingyenes Appokat szeretne letolteni, de nincs kartyaja, akkor a megoldas a kovetkezo:
1. Ki kell valasztani egy free App-ot a Store-bol.
2. Es ezek utan kell regisztralni! Ilyenkor mar lehet bankkartyaszam nelkul is beregisztralni a Store-ba (magyar store)
Ha valaki egybol regisztralni szeretne a magyar store-ba, akkor nincs ilyen lehetoseg, csak kartyaszammal enged beregisztralni...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
horn3t
tag
lenne egy pár kérdésem ha nem gond
ha le akarok törölni zenét vagy programot a mobilról, azt hogy tudom megtenni??
hogy tudom megnézni mennyi az adatforgalmam??
van valami jó kis magyar hely ahol le vannak írva hasznos kis programok listája?vagy valaki tud ajánlani faja progikat? persze ingyeneseket
ELADÓ-->Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
-
Alvin_ti4200
félisten
1. Zenét és programok letörölni csak iTunes-ból lehet (nem tudom program letörlésnek számít-e ha rajta tartod az ikonján az ujjad aztán kiikszeled, szerintem nem). Fontos, hogy magad menedzseld a zenéket az iPhone-on, ne szinkronizálással használd.
2. Settings / General / Usage és itt legalsó érték a letöltött adatmennyiség, de érdemes a felette lévővel egyben számolni, igaz a kiküldött adatmennyiség nagyon-nagyon kevés a letöltötthöz képest. Mivel csoka hónapról fogunk számlát fizetni (egy harmad hónap, 3300 HUF), ezért ne felejtsd el, hogy az adatforgalomnak is a harmada van benne ilyenkor a csomagban (666 MB).
3. Ha van WLAN-od otthon, akkor a Remote nevű ingyenes App-ot szerezed be szerintem, vizuális távirányítóként lehet használni iTunes-hoz a kütyüt vele (WC-ből is váthatsz számot úgy, hogy magad előtt van az egész iTunes a telefonon pl.)
-
BLC
tag
Sziasztok!
Volt már olyan valakinek, hogy XP alatt az iTunes kilépéskor kifagy? Nekem mióta frissítettem folyamatosan ezt teszi minden kilépésnél.
-
horn3t
tag
válasz Alvin_ti4200 #308 üzenetére
ohh. zsír progi.
köszi az infókat, de akkor most törölni hogy fogok? na majd elolvasom amit lentebb belinkelek, hátha ott írja a pajti
100 megát már el is neteztemegyébként most láttam itt valami le van írva én is most fogom elolvasni,
kezdőknek biztosan hasznos lesz
[kezdőknek helpdesk pár dologról(még én se olvastam el )]ELADÓ-->Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
-
tomasso39
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már le van írva, akkor sorry előre is, csak az lenne a kérdésem, hogy ingyenes szoftvert ( pl. Remote ) hogy tudok letölteni?! Telóról is lelehet vagy csak Itunes-on keresztül és regisztrálni ha nem szeretnék az megoldható, vagy mi a teendő? Előre is köszi és szép napot mindenkinek!
-
tomp
félisten
Ha még nem volt, akkor itt van a magyar T-iphone használati 165oldal
-
Ulkesh
őstag
Jópofi dolog:
[link]"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
k2iller42
tag
Üdv.
Valahol olvastam hogy a zeneszámokhoz lehet valamilyen formában képet hozzárendelni, de nem találom sehol sem azt a hsz-t. Ha valaki tudja hogy kell, vagy hogy melyik hsz az legyen kedves írja meg nekem.
Még a freemail-os postafiókkal "szenvedek" valahogy nem fogadja el, és ssl ajánl fel helyette( remélem jól írtam). Tud ebben valaki segíteni?
Még egy kérdésem volna, csengőhangot szeretnék beállítani, de nem tudom a iphone-ringtonesbe behúzni, és így nem is tudja feltölteni a telefonra. Elvileg egyszerű, de mégsem jön össze.
Egyébként van egy Stocks nevű ikon, de nem jöttem még rá hogy mit is tartalmaz.(az itunesem kilépésnél folyamatosan fagy, és ha jól látom ez sokaknál probléma, nálam is)
Bocsi a láma kérdésekért, de ismerkedek még a "műszerrel"
Üdv:
Marci
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz k2iller42 #319 üzenetére
Stocks=részvény árfolyamok
jelöljd ki az adott album összes zeneszámát, utána jobb gombbal kattints az egyiken, Get Info és ott az első fülön dupplakatt az Album Artwork-re és add meg neki a képet fájlból. Ha iTunes Store-on regisztrálva vagy, akkor automatikusan le tudja tölteni onnan az albumborítót (feltéve, ha fent van az album az Apple-nél). SSL-t szerintem kapcsold ki a beállításoknál, nekem pl. az Enternetes fiókom csak így ment, igaz nekem a varázsló a beállítások ellenőrzése után automatikusan kikapcsolta, mert csak így ment.
-
Alvin_ti4200
félisten
tudna valaki segíteni nekem? Szeretnék venni egy elegáns (lehetőleg nem bőr) tokot a telóra (nem baj, ha nem látszik ki belőle a kijelző) illetve egy fóliát a kijelzőre, ami pont akkora, mint a kijelző. Típusok, árak és elérhetőségek érdekelnének
Észrevettétek már milyen gyorsan feltöltődik az akksi USB-n keresztül? Nekem félig volt lemerülve, de már most csutkán van 40-50 perc után
Szerk: iPod zokniban elfér normálisan az iPhone vajon? Farmerzsebben hordható vele úgy, hogy nem lesz karcos semelyik része?
[ Szerkesztve ]
-
delllap
csendes tag
válasz Alvin_ti4200 #321 üzenetére
Nekem ilyen tokom van szürkében:
Griffin Wave tok, Westendben lehet kapni az iStyle boltban. A tapintása, fogása nagyonjó és rendkívül stabilan védi az iPhone 3G-t, elegánsnak nemtom mennyire elegáns, de tökéletes védelmet biztosít és sztem nemis néz ki roszul. Megtod tekinteni az iStyle üzletekben!
[Youtube-s vidi][ Szerkesztve ]
-
delllap
csendes tag
4rongy volt.. De ha teljes védelmet akarsz minden karc minden kopás ellen akkor InvShield kell.. Nekem volt az iPod Nano-mon, 1év alatt 0 karc se a készüléken se az invisible shield fólián. Tutibiztos védelem! iStyle forgalmazza aztis (asszem 5-6rongy környékén), de jelenleg elfogyott a készletük, épp tegnap kérdeztem. Aztmondták 1-2hét.
És (tényleges) örök gari jár hozzá, ha karcopt észlelsz a fólián, egyböl kicserélik neked, aztis megkérdeztem, amugy Zagg.com-rol is rendelhetsz, ingyenes szállítás van![ Szerkesztve ]
-
Csigger
őstag
nekem ezek a tokok azér nem bejövősek, mert pont a szépsége nem látszik ilyenkor a telefonnak! bár mondjuk aláírom, hogy esésnél jobban véd mint egy fólia, de én egy invisible shieldet akarok pont rá! vhogy kapcsolatba kéne lépni a forgalmazóval, lehet felhívom hétfőn telón! már volt vki, aki rákérdezett és akkor azt írták neki vissza, hogy most hozzák már be, és valszeg 6700 lesz a FULL kit(tehát hátra, előlapra, díszcsíkokraoldalra)!
itt egy két link:Invisible Shield Mao , Inv. Sh. on iPhone 3g[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
delllap
csendes tag
villámkezű vagyok
Igen lehet, aztmondták 1-2hét és lesz, de lehet elöbbis lesz nekik, aztmondta a csávóka járjak be sűrűn, mondjuk 3naponta Meg hogy ha lesz nekik több db akkor 1-2napon belül kikerül az oldalra (istyle.hu) de aztmondta nemérdemes arra várni mert elkapkodják mire kiirhatnák
[ Szerkesztve ]
-
horn3t
tag
vaterán elég ratyik vannak igaz nem is drágák. de az tényleg igaz hogy a szépségét elrejtik....
hát ez a shiled jó csak nehogy elrontsam a felhelyezést
egyébként hogy lehet leszedni róla? ha egyszer felrakja az ember akkor ott marad örökre?
ELADÓ-->Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
-
delllap
csendes tag
"hát ez a shiled jó csak nehogy elrontsam a felhelyezést"
ha elrontod a felrakást gyorsan leszeded ->ujra spray-zed->felrakod helyesen"egyébként hogy lehet leszedni róla? ha egyszer felrakja az ember akkor ott marad örökre?"
Szép is lenne ha ottmaradna örökre , neeem, legalábbis a nanomról nyomnékül lejött, nehéz volt elkezdeni leszedni mert nemtudtam alányulni és felhozni, kb 1 órát szarakodtam vele, aztán nyomnélkül lehuztam. az a Spray tartja oda tudtommal, nedvszívó-levegőkiszoritó és ragadó hatása van, igy nem a ragasztó tartja oda rendesen hanem valami vákuumféleség, de erre nemjöttemrá. A lényeg, neaggódj mert simán lejön
Szerk: Invshield FAQ-ból:
Q: Can the invisibleSHIELD™ be removed?A: You can remove the invisibleSHIELD™ from your device by starting at a corner and peeling it back, like a sticker – only it doesn't leave a sticky residue. We recommend being slow and precise, particularly in sensitive areas. The invisibleSHIELD™ is completely removable, but cannot be reapplied once it has been taken off. Please contact our customer service department if you need to replace your invisibleSHIELD™.
[ Szerkesztve ]
-
horn3t
tag
akkor jó. akkor lehet veszek egyet. még ennyit rászánok aztán kuss van mert rohadt sokáig nyögöm az előfizut
köszi az infót.....más.
most nekem vipmailes emilcímem van. most ezt be tudom állítani az emilbe? vagy mit lehet nyomni? csinálni?ELADÓ-->Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
-
horn3t
tag
bocsi a duble post-ért csak a mod eltünik gy kis idő után
most én nba rajongó vagyok. szal nba.com-on van egy kis izé. hogy is mondjam. ráklikkelek a gépen akkor előugrik egy kis ablak médiaplayer féleség és abban sok cvideó összefoglaló van. ilyet tudok nézni a telón?
-
k2iller42
tag
válasz Alvin_ti4200 #320 üzenetére
Szia Alvin!
Nagyon szépen köszönöm, így már csodás a zenék között válogatni!
Az árfolyamoknál hogyan tudom pl beállítani a HUF-ot és az EUR-ot? -
Ulkesh
őstag
-
k2iller42
tag
Szia.
Igen. Neten rákerestem a zenészre, és az letöltött borítót meg csak símán az artwork résznél az "add" gombra való kattintással adtam a zeneszámhoz.
Egyenlőre nagyon jól néz ki, csupán egy album alá még csak 1 számot ad, és nem találom a többit, úgyhogy még molyolok vele. -
Ulkesh
őstag
válasz k2iller42 #334 üzenetére
"Most nézegetem a telefonkönyvet, megmondaná valaki hogy hogy lehet névre rákeresni?"
Vagy oldalt a sávon ráböksz a betűre amivel a név kezdődik és odaugrik, vagy a lista legtetején ott a Search mező.
"kicsit furán rendezi a neveket"
Ez alatt mit értesz?
-------------
"nekem nem írja ki az árfolyamot, pedig beírtam amit mondtál. a grafikont behozza faszáúl. miért lehet ez? "
Beírod az eurhuf=x-et alul megnyomod hogy Search, a találatot kijelölöd és kész.
Nálam működik."a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
bonaparte77
csendes tag
Itunes artwork leszedéséhez:
Én ugyan csak zenelejátszónak használom, de ez a program nekem musthave:
Itunes Art ImporterAzért jó mert egyfelől semmilyen itunes reg nem kell hozzá (én beregeltem a magyarra, de az az iphone-os fícsörökön kívül nem sok mindenre jó), másrészt egy csomó album meg sincs az itunes adatbázisában (különösen ha nem-mainstream előadó), ez a program viszont az amazon.com-on keres rá az albumra, és a 10....30 legjobb találatot kiadja, utána meg egy import gombbal rögtön hozzá is adja az albumhoz
Van auto import funkciója is, amikor a legjobb találatot auto hozzáadjaÉs eddig 100%-osan pontos, nem úgy mint egy régebbi weboldal, ahol (nem tom mi alapján) egy folkmetál albumhoz Avril Lavigne artworkot rendelt hozzá
[ Szerkesztve ]
-
horn3t
tag
"Beírod az eurhuf=x-et alul megnyomod hogy Search, a találatot kijelölöd és kész.
Nálam működik."nekem azt írja ki mögé, amikor sarchölöm, hogy (n/a)
nem tudom mi van
más: hol tudom azt beállítani, hogy vezetéknév szerint rakja sorrendbe?
ja és még valami, hogy tudok a híváslistából törölni? mármint egy számot? ha nem az egészet akarom?
[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
"nekem azt írja ki mögé, amikor sarchölöm, hogy (n/a)"
Ezt kéne neki:
------
"hol tudom azt beállítani, hogy vezetéknév szerint rakja sorrendbe?"
Setting/Mail, Contacts.../Contacts/Sort order
------
"ja és még valami, hogy tudok a híváslistából törölni? mármint egy számot?"
Azt a gyári szoft nem tudja sajnos.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Gazala
aktív tag
válasz Remittenda #347 üzenetére
hackintosh
-
Magimano
aktív tag
Hali.
olyan kérdésem van azokhoz akik használják az iPhone 3G-t hogy ha a Google maps megy rajta akkor az kb. mekkora forgalmat generál?
mert azon agyalok hogy elég a 2 GB-s net vagy a google miatt inkább a 4 GB-s kelleneválaszokat előre is köszönöm
@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest