Aktív témák
-
delllap
csendes tag
"hát ez a shiled jó csak nehogy elrontsam a felhelyezést"
ha elrontod a felrakást gyorsan leszeded ->ujra spray-zed->felrakod helyesen"egyébként hogy lehet leszedni róla? ha egyszer felrakja az ember akkor ott marad örökre?"
Szép is lenne ha ottmaradna örökre
, neeem, legalábbis a nanomról nyomnékül lejött, nehéz volt elkezdeni leszedni mert nemtudtam alányulni és felhozni, kb 1 órát szarakodtam vele, aztán nyomnélkül lehuztam. az a Spray tartja oda tudtommal, nedvszívó-levegőkiszoritó és ragadó hatása van, igy nem a ragasztó tartja oda rendesen hanem valami vákuumféleség, de erre nemjöttemrá. A lényeg, neaggódj mert simán lejön
Szerk: Invshield FAQ-ból:
Q: Can the invisibleSHIELD™ be removed?A: You can remove the invisibleSHIELD™ from your device by starting at a corner and peeling it back, like a sticker – only it doesn't leave a sticky residue. We recommend being slow and precise, particularly in sensitive areas. The invisibleSHIELD™ is completely removable, but cannot be reapplied once it has been taken off. Please contact our customer service department if you need to replace your invisibleSHIELD™.
Aktív témák
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest