- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
abopeti
tag
válasz
abopeti #194900 üzenetére
Info:
Ma kipróbáltam, hogy az ipadot lecsatlakoztattam a wifiről és úgy hívtam facetime-on. Nálam a telefonon kicsörgött, csak nem értem, hogy miért.ez így szívás nekem
Ez azt jelenti, hogy pár óra után, szerintem kb 8 óra után lecsatlakozik a wifiről, gondolom energia takarékossági okokból…
-
abopeti
tag
válasz
Kbali #194861 üzenetére
Pontosan, ahogy Madwe írja. A tabletnek saját id-je van. És többször előfordult, hogy amikor hívom telefonról, akkor nem csörög ki a tablet és nem mutatja a nemfogadott hívást sem, pedig nálam kicseng. Az lehetséges, hogy egy idő után kb. 12-15 óra után vagy már talán előbb is az ipad lecsatlakozik a wifiről és ezért nem lehet hívni?
-
abopeti
tag
Üdv!
Megkérdezem itt is, mert az ipad topikban nem kaptam rá érdemi választ.
Vettem a családnak egy 2018-as ipadot, hogy azon a facetime-mal tudjuk tartani a kapcsolatot. Kvázi otthoni “telefonként” működik. Az a problémám vele, többször megtörtént már, hogy amikor hívom az ipadot , akkor nem csörög ki, nálam pedig igen és a nem fogadott hívást sem mutatja otthon.
Találkozott már ilyennel valaki, vagy van valakinek ötlete erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest