Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
barack1997
senior tag
Bár ne adták volna ki 4S-re se a 8-at.
-
barack1997
senior tag
Hali!
Nem tudom, hogy van-e rá lehetőség, de szerintem a telefonommal (4S 16GB) a legrosszabbat tettem, mikor a 7.1.2-ről 8.0 - 8.1 - 8.1.1, majd 8.1.2-re frissítettem, mivel nagyon akadozik, főleg, ha nyomok a Home gombbal egy duplát amikor fb/netezek és rámegyek a beálításokra amit bent hagytam a mobiltelefon menüpontnál, ott hiába kattintok a 3G / Adatforgalom kikapcsolásra, fél percig nem reagál, rángat egyet a a beállítások menü a kijelzőn és akkor lesz jó. Vissza lehet valamilyen módon rakni a 7.1.2-t ? Nagyon szerettem a telót, de amióta az új OS van rajta, nagyon rossz.
ui.: másik kedvencem, mikor hívnak, és 30 másodpercig nem reagál a telefon, miután kiszedtem a zsebemből ,képtelen vagyok fogadni a hívást
-
barack1997
senior tag
Sziasztok !
Győrben a plázában tényleg lehet nyerni Apple cuccokat ? Elvileg van vmilyen automata, bedobod a lóvét és , ha ügyes vagy, akkor tudsze nyerni különböző Apple termékeket. -
barack1997
senior tag
Hali!
Megvettem a GTA: SA-t I4S-re. A kérdésem az lenne, hogy ha fogy a helyem és letörlöm, akkor mégegyszer meg kell vennem, vagy az accountra vettem meg ? 2 napig tartott a 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Robot fűnyírók
- Netflix
- Tesla topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest