- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiftain
aktív tag
válasz lockdown90 #111301 üzenetére
Hát lehet hogy furcsa de azelött is hallgattam zenét mielött az itunes elérhető lett volna magyarországon. A másik hogy a dalszöveget továbbra se rakják bele az itunes-ban vett zenékbe...
-
Ragnar95
félisten
válasz lockdown90 #111359 üzenetére
Teljes mértékben tokfüggő. Szilikon, illetve TPU tokokat megéri onnan venni, de max 5$ körül, annál többet nem érnek, mert azok bírják általában fél évig-évig minimum, de akár tovább is és ár/érték arányban verik a több ezer forintos szilikon tokokat. Ha EU-n belülről rendeled, 1 héten belül itt van, így várni se kell rá sokat.
Bőr tokot nagyon nem érdemes, mert sokkal gagyibbak, mint a drágák. Kemény műanyag tokot lehet venni ebayről, de ott már nagyobb a szórás, mint a szilikonoknál, nem mindegyik bírja sokáig.
Bumpert lehet még érdemes ebayről, általában azokkal sincs baj.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz lockdown90 #111361 üzenetére
Nem befolyásolja egyáltalán a touch ID-t az üvegfólia, hiszen azt nem takarja. Itt a topikban volt már linkelve elég sok fajta, keress rá itt.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
marsu.
senior tag
válasz lockdown90 #111361 üzenetére
Nekem ilyen van [link]. Annyi, hogy kicsit bentebb esik a home gomb, de ugyan olyan jól működik a Touch ID.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz lockdown90 #111367 üzenetére
A 0.5 vastag lesz nagyon, szerintem. Zavaró lesz a Home gombnál. A bumpert nem vágom, nem tudom, h milyet akarsz venni, mennyire kapaszkodna rá a készülék széleire?!
@ atees Úgy van belőve, valamiért mégsem akarja megjeleníteni őket.
@ MNorbi96 Kettőt rendeltem, soha nem lehet tudni. Az viszont vicc, h nálam az OTAO is problémás volt a maga 6k-s árával és egy 4k körülivel is megszívtam. Ez meg 750Ft?! És február óta fent volt a 0.3-as! Csak azért szedtem le, h a vékonyabbat feltegyem.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz lockdown90 #111372 üzenetére
Így kép alapján nem tudom megítélni, de én alapból 0.3-ast használtam. Nem gondoltam, h érződni fog a különbség a 0.2 esetén, de igen. Na most akkor egy 0.5-ös milyen lehet?! Valóban olyan vastag egyébként, nem nézted el?!
Amúgy pedig meg lehet szokni a Home gombnál az üveget és minden más szempontból is összehasonlíthatatlan a fóliával. Én az életben többet nem teszek rá azt, inkább akkor semmit.
@ atees Nem, sajnos.
-
Djuree
félisten
válasz lockdown90 #111372 üzenetére
a home gombhoz mindig adnak hozzá magasító matricát...több méretűt is.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
catroot
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz lockdown90 #111379 üzenetére
Természetesen mm. Inchben az fél centi lenne
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lockdown90 #111405 üzenetére
Más gyári XIAOMI értékeléseket nézegetve szerintem nem lesz gond ezzel sem, ezeket nem nagyon lehet elb@szni. Ha hamisítványról van szó akkor ott már más a szitu azért.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lockdown90 #111408 üzenetére
Utána olvasgattam, és ebay-en elvileg rengeteg a gagyi, banggood-on meg csak eredetit árulnak (elvileg).
[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz lockdown90 #111417 üzenetére
PU Leather=műbőr
PU=poliuretán -
univerzita
addikt
válasz lockdown90 #111461 üzenetére
Úgytudom 8.4-el a hónap végén.
-
Ragnar95
félisten
válasz lockdown90 #111461 üzenetére
30-án.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Laca1212
őstag
válasz lockdown90 #111417 üzenetére
Persze, hogy nem bőr. Oda is van írva hogy"PU Leather ". Azaz műbőr. Semmit nem ér kb.
[ Szerkesztve ]
-
zuioch
aktív tag
válasz lockdown90 #111620 üzenetére
http://szifon.com/2014/01/01/gyakori-kerdesek-a-jailbreak-az-apple-szemszogebol/
-
univerzita
addikt
válasz lockdown90 #112157 üzenetére
Nemértem,Szlovákiában van.
-
univerzita
addikt
válasz lockdown90 #112240 üzenetére
Én nem Magyarországon élek,nálunk megy,de valaki írta hogy Magyarországon a artisjus jogdíjak végett nincs.
-
anytime
őstag
válasz lockdown90 #116641 üzenetére
Elvileg, akkor majd listázzák, de november - december lesz, mire sztem hozzá tudsz majd jutni.
-
Arcképgyáros
válasz lockdown90 #116641 üzenetére
5S meg a 6 is novemberben volt először itthon a szolgáltatóknál.
-
veterán
válasz lockdown90 #120599 üzenetére
Szerintem pár hét.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lockdown90 #120690 üzenetére
Nekem ha van egy drága telefonom nem azt jelenti hogy már 10-30 ezres tokokat kell venni hozzá mert biztos az a jó. Pl ott a Nillkin szilikon tokja, teljesen minőségi, nem csúfítja el a telefont és 1400Ft.
-
nederlanden
senior tag
👍
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Gsx-rr
veterán
Ilyen a Magyar! Nem a minoseg szamit hanem a latszat.
-
Edi77
őstag
Bőven elég egy olcsóbb tok is, nem biztos, hogy a nagyon drága megvédi a telefont. Egy olcsóbb tok is lehet szép és ízélses.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
30z.Samu
félisten
Nekem egy átlátszó tok van...célnak megfelel. Hogy ne a hátlapot karcoljam/koptassam szét.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
zuioch
aktív tag
válasz lockdown90 #120853 üzenetére
Ugyanez történt velem is. Beszéltem velük, csak a szürke és az ezüst van, azokat nem veszi ki a kosárból.
-
zuioch
aktív tag
válasz lockdown90 #120855 üzenetére
De mondtak. Azt hogy fogalmuk nincs mikor és milyen színben kapnak, de a bevezető akciós ár lehet hogy már pénteken lekerül, illetve a z alapcsomag amivel rendelhető lesz a 7990-es.Sztem a RG egyenlőre esélytelen.
(Biztos ami biztos, egy szürkét berendeltem)
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz lockdown90 #120853 üzenetére
Anno, amikor az i6-ot rendeltem, ráment pár óra, mire elment a rendelés.
A telekom oldala egy kalap sz.r.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Ateszpapa
addikt
válasz lockdown90 #120868 üzenetére
5 napja küldtek emailt, hogy elő lehet rendelni.
Te hol voltál azóta?
Ne csodálkozz, hogy elfogyott.
Ahogy én sem, hogy a 64 gigás is elfogyott pár órára rá, maradt a 16.
De nem bánom, azért 280 ezret kiadni egy 64 gigás 6sre túlzás megha kamatmentes részletre veszem akkor is. -
DM-Fan
nagyúr
válasz lockdown90 #162285 üzenetére
Na igen, ahogy a Plus fullHD felbontása sem hátrány tartalomfogyasztás szempontjából, meg a hátlapi dupla kamera sem. Egyértelmű, hogy a technikai specifikációk mind a Plus mellett szólnak, ez nem is kérdés számomra. Csakhát amit ugye nem tudok, hogy hogyan fog viszonyulni a zsebemhez és a kezemhez. Ezt csak használat közben tudom meg, meg esetleg az itteni tapasztalatok alapján.
B-L-A-C-K: hát, férfi mivoltomból kifolyólag sajna nem vagyok az a retikülös típus, ahogy hasitasit se igazán hordok, munkámból kifolyólag sem. Öltönynadrág, zakó, illetve farmer a jellemző viseletem. Plusz félnék is, hogy a táskában minden védelem ellenére is karcolóna, sérülne.
Lehet hülyeség, de kéne egy dummy phone egy hétre, hogy tapaszaljam, hogy milyen a méret. Kár, hogy nem tudok ilyet szerezni sehonnan. Már komolyan eszembe jutott, hogy ki kéne vágni pozdorjalapból egy azonos méretű darabot és zsebre csapni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
bigdady
nagyúr
válasz lockdown90 #162413 üzenetére
10ezerért nem mondanám jó ár értékaránynak mikorkb 1000ft korul mennekaz ebayes uvegek
-
bigdady
nagyúr
válasz lockdown90 #162419 üzenetére
Nincs 300k a tavalyi 6s-em és eddig meg volt ebayessel is most is makulatlan csak most elhasznaltam a potot is ezert kerestem vmi gyors vetelt pl uk
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Elég buta felfogás hogy ha drága telefonod van, akkor csak biztos a drága tok jó hozzá...:/
-
Diokhan
addikt
Az ezer forintos MM-es szilikon tok is ugyanazt tudja, mint a 20.000 forintos hypersuper tok. Védi a telefont.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Årpi
őstag
válasz lockdown90 #296658 üzenetére
Az iPadnél sem hozták át a non-Pro vonalra a ProMotiont, itt sem várnám még jó ideig. Szerintem sem Pro feature ez már így 2023-ban, de 10 ismerősömből meg sem tudja mondani, hogy 60 vagy 120 Hertzes-e a kijelző... Én viszont nagyon érzékeny vagyok ezekre, nem tudnék már visszamenni 60-ra.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
ronin79
addikt
válasz lockdown90 #296658 üzenetére
120 Hz maradt a Pro modellek kiváltsága, majd talán 16 más lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest