-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
markknight #313004 üzenetére
Nem bírja abbahagyni, most is kifejezetten kértem ne foglalkozzon velem, megint berakott egy kioktatást.
Továbbra sem érted, nyilván adja magát a viszonyítás és természetes kérdezik "lehet ezt és azt úgy mint Androidon?" ezzel nincs baj, elmondjuk lehet, nem lehet, máshogy lehet, workarounddal lehet, próbálunk miérteket megválaszolni mire gondolt az Apple, aztán erre a normális válaszol úgy rendben érti, a kötekedő meg leáll iOS-t "szentségelni" hívőzni, fanboyozni. Neked is meg kellene tanulni "földön hagyni" a témát, mert ha valaki új azzal érkezik ide számára elfogadhatatlan XY funkció nincs itt, ami Androidon alap (mondjak egy példát T9 tárcsázás), akkor teljesen jogosan merül fel a javaslat, hogy akkor használjon Androidot. Ennyit nem tudsz elviselni, ezen borulsz ki?
(hogy nincs már Windows Phone alternatíva az komoly részben a Google sara)Vicces itt oktatsz tanuljak meg lapozni, amikor eleve úgy indult te szóltál bele amit másnak írtam, amikor én már megtettem veled lapozzunk, de még mindig folytatod tovább. Tehát akkor ismét mondom: ne foglalkozz velem, ha csak indulatból tudsz írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged