Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompo92
senior tag
A control centeresen kívül szinte mindegyik mindennapos átlag használat mellett jelentkezik, engem például nagyon zavarnak, egyáltalán nem szőrszálhasogatás csupán egy igényes felhasználó aki azért is vesz iPhonet mert szereti a minőséget és a gördülékeny rendszert azt szerintem joggal zavarja. Bár elég sok ismerősöm csak azért vesz iPhone-t mert presztizs meg megjelenés meg miegymás és nem érdeklik az ilyen lagok bugok(jóvan az úgy kategória) őket az zavarja ,hogy "jahj nem lehet ráhúzni a windóózba a zenét mint egy pendrájvra" az vegyen magának androidot aztán rííjon ha 1év múlva használhatatlan az egész telefon.
Amióta kijőtt az első iPhone én azóta hű vagyok az iPhone-hoz(megszoktam hogy minden laggmentes) és nem tudom elfogadni hogy így elkurták ezt a jó rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest