Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Video digitalizálás
- Lézervágás, gravírozás
Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Gyári független iPhone 4 32GB-os készülékem van, még garanciális idén május 9-ig.
Hallottam még régebben az antenna mizériáról és ezzel kapcsolatban arról, hogy a készülékhez az Apple ingyen bumpert biztosit.
Kérdés:
-Hozzá lehet jutni még ehhez a Bumperhez?
-Ha igen, mik a feltételei és milyen úton módon lehet hozzájutni?Tibee86 : Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Captaindeph #40395 üzenetére
Szerintem a bekapcsoló gomb, nálam legalábbis ez. Fogd le a bekapcsológombot és úgy rázd meg. Nálam legalábbis ez van, de teljesen tűrhetű (i4)
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Urak! Megvan a ma reggeli iPhone mizériám megoldása. Kiderült, hogy nem én voltam hülye hozzá, hanem alaplap hibás volt. Visszavittem az eladónak, és vettem egy másikat, amin már gyártói garancia is van
-
cassius.clay
senior tag
Elkiabáltam. Kb 5 percig ment a teló. Full zöld képernyő és kikapcs. Párszor újra indult magától, majd megint beragadt recovery-be. És most megint szoft ujra töltés , megint leállt.
Ez hardverhiba lehet? -
cassius.clay
senior tag
Sikerült újratelepiteni a telefont. Érdekes módon semmit nem variáltam, meguntam a szórakozást, igy hagytam 11 körül, és most 10 perce újra megpróbáltam. Szépen rendben felkúszott a restore
Ez érdekes.
Azért köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat mindenkinek, sokat hasznos dolgot megtanultam! -
cassius.clay
senior tag
Bal oldalt az oszlopban, amin legfelül az van irva hogy show all SHSH, hiába jelölöm ki, és nyomok aztán a Save all SHSH gombra ( merthogy ezek után engedi, hogy rányomjak), nem történik semmi, csak az asztalon jön létre két mappa:
.cache ( benne egy lib win fájl)
.know devices ( ez üres)[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz
cassius.clay #40356 üzenetére
Az SHSH mentést kezdem kapizsgálni. Kivettem a pipát az advenced fülön abból amit irtál.
Az gáz, ha bepipáltam az Update iPHone 4 basebandot? ( ugyis gyárifüggetlen)
Beállitottam mentés helyének az asztalt, már csak azt nem tudom hol kell leokézni vagy elinditani a lementési folyamatot, mert sehol egy save vagy ilyesmi gomb, vagyis a fix recovery alatt van egy save SHSH gomb, de az szürke, nem lehet rámenni.Hiába váltogatok bármit is, szürke marad a save SHSH gomb és nem negedi, hogy rányomjak.
Tulajdonképpen, ha jól jártam el, akkor minek kéne, hogy legyen az eredmény? Milyen fájlokat keressek az asztalon, ami igazolja, hogy az az SHSH?
[ Szerkesztve ]
-
-
cassius.clay
senior tag
Rámentem egyébként a fix recovery-ra a Tiny Umbrellában, ahogy mondtad. Ezután mi a teendő? Próbáltam frissiteni iTunes-al , de megint eldobta 14-es hibaüzenettel.
Jah és még ir egy ilyet is inditáskor a Tiny Umbrella:
You currently have "Set Host to Cydia on Exit" set. If you are having issues restoring, you need to uncheck this box and Apply Changes[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
A Tiny Umbrella inditásakor találtam valami érdekeset, szerintem ez fontos lehet
Ezt irja:
Cannot start TSS service
DO NOT TRY RESTORE YOUR DEVICE!
windows system32 drivers etc hosts is not writable!Rámentem egyébként a fix recovery-ra a Tiny Umbrellában, ahogy mondtad. Ezután mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Csak ezt áruld el nekem, hogy honnan szedjem le ezt a Tiny Umbrellát, mert fogalmam sincs, mi ez
Elméletileg akkor beragadt a teló DFU-ba? EZ lehet a probléma?
Köszönöm, közben megtaláltam, most telepitem ezt a Tiny Umbrella cuccot. Csak rakjam rá igy DFU-ban a gépre a telót és inditsam a Tiny Umbrellát?
A Tiny Umbrella inditásakor találtam valami érdekeset, szerintem ez fontos lehetEzt irja:
Cannot start TSS service
DO NOT TRY RESTORE YOUR DEVICE!
windows system32 drivers etc hosts is not writable![ Szerkesztve ]
-
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám. iPhone 4 gyárifüggetlen.
Lefagyott. Ki kapcsolni még ki tudtam. DFU mód, rádugtam iTunes-ra, majd frissiteni akartam, de egyszerűen nem megy, mert 14-es hibakóddal leáll a frissités.
Néztem már, mik a hibalehetőségek, szinte mindent megpróbáltam, amit értettem:
-Váltottam usb portot
-többször ujrainditottam a gépet
-újratelepitettem az iTunes-t
-kipróbáltam két géppel
-kipróbáltam kétféle adatkábellel is
-kikapcsoltam a tűzfalat
-kikapcsoltam a vírusirtótJelenleg próbálom a shift+restore ( betallózni kézzel az ipsw-t)
Ha ez sem fog menni,akkor esetleg ötletek?Sajnos a Shift+ Restore sem segített
Ötletek?
A jelenség az, hogy maga a folyamat lefut, majd a szoftver visszatöltése résznél,amikor ténylegesen kúszik fel a csík, egy darabon az eleje felé megáll, és kidobja a 14-es hibakódot.[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Criton #38838 üzenetére
Ugyanmár, ez flegma válasz volt. Nem vagyok hülye gyerek, lehet érezni a mondatból. Csak azért bírom az ilyen szerencsétleneket, mert élőben nem lenne ekkora a szája, ha velem beszélgetne.
Saycz: Mindegy, majd meglátjuk, igy jártam, ha bebukom, akkor a tanulópénz megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz
vadászcsiga #38835 üzenetére
"Ha ilyen jól tudod mit aggodsz" - miért kell ilyen flegma módon válaszolni? Flegmáskodtam én így veled?
zack: Tudom, hogy a saját hibám, de ez van. Mellesleg a lapon, amit kaptam, nem rögzitették, hogy JB volt a készüléken átvételkor, utólag meg már hiába reklamálnak, mert ha azt mondom, hogy ezen bizony nem volt JB mikor átadtam a készüléket szervizelésre, akkor az én szavam pontosan annyit ér, mint az övék, amivel azt állítják, hogy márpedig volt.
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Mert amikor csippant a sorszámom a T-nél, akkor villant be az agyamba a JB. Teljesen kiment a fejemből. De most azt csak nem fogják nézni? Amúgyis hardveres eredetű a hiba, nem a szofttal kell foglalkozniuk. Meg tudtommal nem illegális a JB, nem?
Criton: Egy idősebb fószer volt, nagyitóval ránézett a telóra, és a lapon amit kaptam tőle ráirta, hogy igenis tapasztalta a hibát.
Különben is, tegyük fel hogy visszadobják a JB miatt. Visszakapom a régi telőt, úgy, hogy nem csináltak vele semmit. Haza viszem, rádobom a gyári szoftot és úgy viszem szervízvbe. Ez ellen tudnak valamit tenni?[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Ma adtam le egy garis iPhone 3Gs-t a T-nél. Hátlapja a jack dugaljnál elkezdett repedezni és a hangerőszabályozó gomboknál elvált a fém keret és a fehér hátlap illesztés egymástól, egy 1mm-es lyukon be lehet "látni" a készülékbe. A telefon nyárig garanciális. JB volt a készüléken, de mivel hardveres hibáról van szó, nem dobják vissza, azért mert JB volt rajta, ugye? Meg elvégre az sem illegális, tudtommal, hogy JB legyen rajta ( semmi tört program, csak a JB)
-
cassius.clay
senior tag
Kommy! A fentebbi kérdésemről mit gondolsz ?
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Adott egy iPhone 4 16 GB gyarifuggetlen fekete, Apple garis nyárig .
Ma vettem észre, hogy ahol a hangerő szabályozó gombok vannak, közvetlenül ott mellettük a kijelzőn erősebben világít be a fény És csak ott. A jelenség inkább full fényerőnél és fekete háttérnél látszik. Nem olyan vészes de észre lehet venni. Kérdés : Star kingnél cserélik ezt új készülékre ? Érdemes ezzel elvinnem gariztatni? Nem fogják ezzel visszadobni , hogy ez nem is hiba ? -
cassius.clay
senior tag
Wifi, GPS,pixelhibák, mikrofon, hangszóró, kamera.
A pixel hibákon kívűl, amit még érdemes megnézned a kijelzőn: csavard fel full fényerőre a háttérvilágítást és nézd meg, hogy nincs-e fehérebb folt a kijelzőn( beégés- hosszabb távon a felmelegedett processzor okozhatja, amit rendszeresen komolyabb dolgokra használnak)
Ez utóbbit tapasztalatból írtam le, mert bár igaz, hogy eddig kb. 8-1 ilyen 3Gs-el találkoztam, de érdemes megnézni a korából fakadólag és mivel gari sincs rajta.
A kártyafüggetlenségről pedig úgy a legegyszerűbb meggyőződni, hogy fogod és formázod az egész telefont amikor megvételnél teszteled. ha szoftveres okosság volt rajta kkor az úgyis eltűnik róla és visszaáll az eredeti szollgáltatóra.[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Igen, ezen csodálkoztam, de feljebb kollega azzal biztatott, hogy untethered lesz
Google alapján én is csak olyat találtam, hogy feldobtak valahol egy fake redsnow verziót, ami állitólag untethered lesz 4.3.5-re, vmi 2... nem tudom miyen sorozatszámú redsnow. Aztán kicsit tovább nézelődve csak annyit találtam én is, hogy ez kamu, 4.3.5-re nincs untethered...
Na mindegy dobtam rá egy 5.0.1-et. Erre is még csak a régi bootos 3Gs-nél játszik az untethered JB?[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Sajnos nem jött be az ötlet. tetheredbe jailbreakelte az iPod touch 4G-t az a legujabb redsnow amit mondtál. Próbáltam egy másikkal is ami iOS 5.0.1 JB-hez van, de azzal is csak tethered sikerült...
5.0.1-es iOS-hez esetleg untethered jailbreak verziót tud valaki? (iPod touch 4G)[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdés.
iOS 4.3.5-öt szeretném untethered jailbreak-elni. Melyik az ehhez megfelelő redsnow verzió?
Eszköz: iPod touch 4G[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudok csoportot törölni iPhone 3Gs telefonkönyvéből? Úgy értem konkrétan magát a csoportot hogyan tudom törölni, nem belőle bejegyzéseket, hanem kompletten úgy, ahogy van.
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdés: 4.1-ről 5.0.1-re való frissítéskor változik a baseband jelenlegi (06.15.00) verziója?
iPhone 3Gs, régi iBoot.[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz
half333 #31044 üzenetére
Még egy kis segítség: Amennyiben 32GB-os a modell ( beállitások-->általános-->infó) csak iPhone 3Gs lehet.
Esetleg még az is segítség lehet, ha megnyitod a kamera alkalmazást és megpróbálsz vele képet lőni. Amennyiben működik a Tap to focus ( oda fókuszál,ahova tapintasz a kijelzőn) abba az esetben 3Gs, ha nem fókuszál sehova tapintásra, abban az esetben 3G;természetesen ezek a dolgok a gyári firmware, gyári kamera app-ra érvényesek; ha megtudod nézni a készített fotók felbontását, az is támpont lehet, hogy a 3G maximális felbontása 2.0 megapixel, míg a 3Gs-é 3,2 megapixel, valamint a 3Gs alap szoftverrel videót is tud felvenni, míg a 3G nem ( csak extra szoftver segítségével).[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Abban esetleg tudtok segíteni, hogy JB-ztem a telót, de alkalmazásokat nem tudok felrakni. Mikor szinkronizál a készülék, akkor a JB elötti appok felmennek, de ha egy ujat szeretnék felrakni nem appstoreból, akkor azt irja, hogy sikertelen volt a telepitése. Miért?
-
cassius.clay
senior tag
válasz
cassius.clay #30984 üzenetére
Amikor betallózom az ipsw-t akkor rákérdez, hogy it's a newer iPhone 3Gs? Gondolom az iBoot miatt, a többi blablablából legalábbis azt vettem ki. Szóval, mivel régi iBoot-os,akkor az a jó, ha nemet nyomok neki, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz
vadászcsiga #30969 üzenetére
Tudok kiterjesztést módositani, nem vagyok hacker, de droid sem
Itt most mégsem engedi, hidd el, nem az én hibám
Azért köszi, próbálkozom az általad megadott ötletekkel. -
cassius.clay
senior tag
válasz
cassius.clay #30964 üzenetére
Nem tudom átnevezn i a zip fájlt, mivel, ha rámegyek az átnevezés gombra, akkor csak a nevét adja be a mappának, a kiterjesztését nem, pedig a tulajdonságok menüben látszik, hogy zip kiterjesztésű. Ötlet?
-
cassius.clay
senior tag
válasz
vadászcsiga #30960 üzenetére
vadászcsiga, köszi szépen, megpróbálom!
-
cassius.clay
senior tag
Senki?
-
cassius.clay
senior tag
Erre tudtok esetleg vmit mondani, fontos lenne, hogy minnél hamarabb meg tudjam csinálni
Előre is köszönöm annak, aki tud segíteni -
cassius.clay
senior tag
válasz
vadászcsiga #30949 üzenetére
Na ugye? Nem tudom miről beszélnek itt, hogy 6 ikon, vmit nagyon benéztek.
12 ikon, gyári iOs-sel JB nélkül a következő telefonokon biztos, hogy van , mert teszteltem:
iPhone 3
iPhone 3Gs
iPhone 4
és iPod touch 4G
EZek a sajátjaim voltak, JB nélkül, van amelyikből több is, és mindegyiken tudtam 12 ikont rakni egy mappába. Ez 1000%[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Zoli1222 #30938 üzenetére
Zoli1222: hosszan tartod az ujjad az egyik kis játék ikonján, majd amikor elkezd remegni, elereszted, és újra megfogod, aztán igy rajta tartva a kezed elkezded belehúzni egy másik játékba. Igy automatikusan létrehozza a mappát, amit a felsősorban el is nevezhetsz. Egy mappában azt hiszem maximum 12 ikon tárolható.
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. iPhone 3Gs 32Gb gyárifüggetlen fehér,régi iBoot-os,iOS 5.0.1 jailbreakelni szeretném.
A redsnow helyes verziója meg is van, ugye az új-hoz nem kér ipsw fájlt, csak egy jailbreak gomb van, amit meg kell nyomni ha már DFU módban van a teló. Lejátszottam a dolgokat,de a folyamat végén "unrecognized bulid" üzenetet kapok.
Most szeretném úgy megpróbálni, hogy az extras menüpontban betallózom neki a gyárilag appletől letöltött iOs 5.0.1-et. A firmware-t elméletileg le is töltöttem az apple szerveréről, de a fájlok amik lejöttek egy zip-ben vannak benne. Amennyiben kinyitom több mappát illetve fájlt is kapok (7-8 kb) amiben van egy olyan mappa is hogy firmware. Végig néztem az egészet, mégsem találok olyat a letöltött állományban, aminek ipsw lenne a kiterjesztése.
Tud esetleg vki segíteni, hogyan tudom kinyerni ebből ezt a bizonyos ipsw-t?
Esetleg más tippeket is fogadok, amivel véghez vihetem a jailbreakelést.
Még egy kérdés: mivel régi iBoot-os a készülék igy gyakoirlatilag mindegy, hogy tethered vagy untethered a jailbreak, nem kell számítógép a telefon újrainditásához ugye?[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz
LaptopSystem #29327 üzenetére
alfa156 Csak nem az első iPhone?
Jobb mint a 2x, majd rájössz
-
cassius.clay
senior tag
válasz
LaptopSystem #28267 üzenetére
alfa mit vettél 4S?
-
cassius.clay
senior tag
válasz
cassius.clay #28229 üzenetére
Mivel scannelni nem tudok, gondolom a T-nél is megcsinálják nekem ezt a regisztrációt, ha beviszem ?
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz
vadászcsiga #28218 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Vettem kb. 1 hónapja egy gyárifüggetlen fehér 3Gs 32Gb-ot.
A telefon eredetileg t-mobile-os volt és Dominóra vásárolták,nem előfizetésre.Az eredeti készüléket gariban cserélték zsír újra, igy a mostani amit megvettem 5 hónapos, makulátlan új.A készükék hivatalosan a T-mobile által függetlenitett.
Kérdésem az lenne, hogy a cserélt készülékre is érvényes az 1 év garancia, vagy erre csak a cserétől számítot 3 hónap van? ( netes serial alapján az Apple azt irja hogy garancia lejárt)
T-mobile ettől függetlenül állja az egy év garit az "új" , cserélt készülékre? (garancialevél,számla megvan)[ Szerkesztve ]