Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Valami baja van a tápomnak
- Melyik tápegységet vegyem?
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Akciókamerák
Aktív témák
-
BossBoss
őstag
válasz
Something_ #44766 üzenetére
Pár hónapja én is pixelhibával vittem be, elhajtottak. Majd átmentem máshová és ott azonnal cserélték, bár a szervizes azt állította, hogy az egy porszem és nem pixel hiba. Amíg végezte az adminisztrációs feladatokat hosszan beszélgettünk. Elmondta, hogy sok pixel hibás iphone-t cseréltek már és nem értette, hogy másik helyről miért is zavartak el. Amúgy nagyon érdekes, hogy kb 2 éve találgatjuk, hogy akkor most garis hiba a pixel hiba vagy sem.
-
DanielK
addikt
válasz
Something_ #44763 üzenetére
Lapoztál is benne?
-
válasz
Something_ #44763 üzenetére
az a sok oldal sok nyelvet rejt, abból a magyar csak néhány oldal; 138 - 146
nem arra gondoltam, hogy ebben azonnal olvashatod a pixel hibákra vonatkozó állásfoglalást, de ez az alap iránymutatás, ebből kell kiindulni! ez azért (is) fontos, mert adott esetben te a szolgáltatódon keresztül intézed a dolgot, nem pedig direktben a gyártóval![ Szerkesztve ]
-
válasz
Something_ #44759 üzenetére
kezdésnek olvasd el ezt; link (magyarul is megtalálod az infókat benne!)
-
kisbandima
tag
válasz
Something_ #44759 üzenetére
Vagy most komolyan addig járjam a T-s szervizpontokat, ameddig valamelyik be nem veszi? Gyáá, szánalmas.
Pedig sajnos ez lesz a megoldás.
-
válasz
Something_ #44757 üzenetére
Nem számít hol van a hiba, az Apple sztem cseréli. A monitor és a TV -nek rohadtul semmi köze a témához
Azokra más garancia vonatkozik...
Samsungnál pl 3 nap subpixelgari van. Azaz a legkisebb hiba miatt is újat kapsz.
-
kisbandima
tag
válasz
Something_ #44754 üzenetére
Vidd be egy másik T-Mobile szervizbe. Sajnos nagyon nem mindegy, hogy milyen embert fogsz ki. A legtöbbjük örül hogy van állásuk és a többire tesznek, nehogy már dolgozni is kelljen. Egyszerűbb lehülyézni és/vagy elküldeni a fenébe ügyfelet és annyival is kevesebb a papírmunka. Nekem anno a Nokiás csaj azt akarta bemesélni miután 5. alkalommal vittem szervizbe az 5310 XM-om, hogy hiába adna helyette újat a Nokia, a garancia nem kezdődne elölről. Sajnos ilyen országban élünk. Ha nem csérlik menni kell egy másik szervizbe, amíg ki nem cserélik. Én is azt olvastam, hogy már 1 pixelhiba miatt is cserélik az iPhone-t.
A fogyasztóvédelemhez hiába mész. Én is voltam a 5310 XM miatt, de elküldtek a békéltető testülethez. Ráadásul ott sem csak úgy volt, hogy jó akkor kivizsgáljuk, hanem egy kérvényt kellett volna kitöltenem és befizetni 1000 vagy 2000 Ft-ot és ők bírálták volna el, hogy érdemes-e az üggyel foglalkozni vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Something_ #44750 üzenetére
Erre nem tudok mást mondani, mint hogy LOL!
Engem meg kioktattak T-nél pár hónapja, hogy iPhone-nál nincs ilyen hogy vásárlás utána 3 nap. Ugyanazok a feltételek vonatkoznak az iPhone-ra a vásárlást követő két órában, mint a gari lejárta előtt egy nappal
Vidd csak vissza, és lehet asztalt csapkodni. Az Apple már egy pixelhiba után is cserél, ha jól tudom, és így a T-nek is kötelező!
Amúgy jól tudod: ott helyben, vagy pár hét bevizsgálás után egy új telefont kapsz
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bestbuy játékok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- A KOReader ebook olvasó program
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával