Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egéralternatíva a Logitech G502 szériára a PowerColortól
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
szika87 #12511 üzenetére
Az iTunes restore is teljesen kipucolja, mivel mint mondtam magát az oprendszert és így minden adatot is letöröl a készülékről, ennél "jobb" restore nincs. A DFU és a recovery módok másra valók, neked nem kellenek most.
De ha nem gyári független az iPhone v külföldi hálózat függő volt, akk vigyázz,mert elveszhet a függetlenítés is.... -
vadászcsiga
félisten
válasz
szika87 #4920 üzenetére
Én mégis inkább azt javasolnám tedd fel a 4.3.3-at, mentsd le az SHSH-kat majd miután megnézted milyen, vagy megtartod vagy térj vissza 4.2.1-re abban minden majdnem olyan mint az újban de pl. nincs olyan zavaró tényező mint 4.1-ben hogy pl. a hangerőgombbal állítódik a csengőhang hangereje.
-
-
sp@rtan
senior tag
válasz
szika87 #4904 üzenetére
Nekem a 4.2.1 volt a legstabilabb, de szvsz ha tudod, akkor kerüld a 4.3.3-mat. Megvannak az SHSH-eid, hogy fel tudd tenni a 4.1/4.2.1-t?
mod: #4906 nem tudom biztosra mondani, de nekem nagyon bejött a 4.2.1, teli volt appokkal, tweakekkel cydiából, és még úgy is gyors volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
megema
őstag
válasz
szika87 #4876 üzenetére
Már miért ne lenne visszatölthető? Én is kimentettem JB-s 3GS-ről mindent, kivéve a híváselőzményeket. Tehát: telefonkönyv, üzenetek, játékállások, jegyzetek, fotók, könyvjelzők. Igaz, a fotók kézi visszapakolásától beszart nekem, de a többivel semmi baj sem volt. Erre azóta se találtam megoldást.
#4880: Ez nem igaz. Nekem működik normálisan.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)