Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
janeszgol #33 üzenetére
Nem a basszus a legnagyobb gond. Nulla dinamika jellemzi a hangzást. Lapos, középszerű, halk. Zajos környezetben próbáltuk (gyártócsarnok) . Alig lehet hallani. A munkatársam egyenként alapvetően rockot hallgat, konkrétan valami Tankcsapda számot mutatott. Majd kipróbáltam a saját telefonomra csatlakoztatva , nem lett jobb. Megnéztem más stílussal, amit én hallgatók (deep house, progresszív house, melodyc house) Egy nulla. Akció nélkül a füles 60ert és alkalmalmatlan zenére, akkor ne mondjam rá, hogy szar? Telefonálgatni meg videót nézni talán ok. Nem vagyok nagy hifis, de a zenét szeretem és azért van egy szint,amit azért elvárok hangzásban. Ez az airpods közelébe sincs. Szar 5 ezres, melós Lenovo füles ne legyen már más világ mellette....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Star Citizen
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest