Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
válasz
Parson
üzenetére
Ezek szerint a sok videó meg leírás a neten nem valós, mert mind azt mondja, hogy a google nem enged régebbi verziót letölteni. Valójában enged, különben IOS 12-n nem működne a Youtube. App store-ból töltöttem le, még csak az sem lehet, hogy eleve régebbi volt rajta, mert gyári visszaállítás után csináltam.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, kapott a gyerek egy ismerőstől egy 1st gen Ipad airt. Mindenütt azt olvasom, hogy a Youtube-hoz IOS 14 kell minimum, még az app store is kiírja. Ennek ellenére simán települt és működik, miután tettem egy próbát. IOS 12.1 van rajta. Ez hogy létezik?
-
HellGreg
őstag
válasz
kuntics
üzenetére
A gyári kábel nincs meg, ma vettem egy eredetit Apple storeban, hát érdekes, egy erősebb töltőfejjel próbáltam de amint írtam, órák alatt kb 40%ot töltődött. Aztán most előástam a gyári töltőfejet (ami kevesebb amperes mint az amikkel próbálkoztam), és az sokkal gyorsabban feltöltötte.
Két óra alatt 60-ról 100-ra. Érdekes. Van valami a kimeneti amperen kívül, ami befolyásolja a sebességet esetleg? -
HellGreg
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Most vettem eredetit, 10 ezerért csak kábelt, délután 5-kor raktam fel 20%-nál, most van féltízkor 62%-on.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Az a gondom, hogy nagyon lassan töltődik az Ipad 2018-om. Nem a gyári töltőt használom hozzá, de próbáltam már több 2A feletti töltővel, de így is 8-9 órát vesz igénybe a feltöltése. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Tegnap vettem egy Ipadet, sima hatos wifist. Eléggé új vagyok az Apple témában. A kérdésem inkább az itunesról szól. Előfizettem egy 3 havi promóciós music tagságra kemény 100 ftért, ami aztán havonta 1500 Ft lesz. Eddig bármilyen albumot le tudtam tölteni az előfizetés keretében az ipademre, de valahogy ez túl szép hogy igaz legyen. Komolyan teljesen korlátlanul le tudok tölteni bármilyen zenét amíg tart az előfizetés? Vagy van valami buktató ami majd később jön elő? Illetve mi történik a letöltött zenével, ha megszűnik ez az előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest