Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
köszi mindenkinek, mini 2től felfelé kezdtem el nézelődni ill. air 1 vagy 2 őket nézegetek, ezek vannak most képben
-
zsolt19900
őstag
sziasztok az lenne a kérdésem, nézelődtem a használt piacon érdemes még most ipad 4 et vagy pedig ipad mini 2 öt vásárolni használtan?
ez vagy egy huawei t3 10-es között vacillálok (a huaweit újonnan venném persze), de ahogy elnéztem még mindig eléggé gördülékenynek számít az ipad rendszere
vélemény? féljek tőle ha nincsen gari stb? vagy -jó persze szerencse kérdése is- de szoktak ezeknek tipushibái lenni?
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
egy ipadhez nem értő embernek mit tanácsolnátok, mit nézzek meg egy használt készülék vásárlásakor?
van ugye ez az icloud dolog, ha nem tudja az eladó ezt akkor valamilyen hardresettel stb. vel lehet olyanná tenni a gépet, hogy semmi se legyen rajta stb? szóval onnan induljon, hogy "helló"?
a topik elején lévő dolgokat elolvastam, azokon felül volt még ez a kérdésem " még az, hogy ipadnél is van olyan menüpont, amiben meg tudom nézni hogy milyen készülék ez pontosan, milyen verzió fut rajta az oprendszerből stb stb?
köszi előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- További aktív témák...
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest