- Milyen TV-t vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
haladó
tag
Nekem úgy tűnik a jwplayer nem vagy nem csak flash alapú (Adaptive HLS video stream) Jó lenne ha vki megmondaná a tutit.
És egy olyan kérdés, hogy használtan ipad 2 ~30k- ért vagy air 65-ért. Elvileg makulátlanok.
Köszi!
-
haladó
tag
gymnasticbodies.com
Mintavideot nem találtam, de fizetős felhasználóként a videon jobbklikkelve kiadja hogy jwplayer. De hirtelen kersegélve nem derült ki számomra hogy flasht használ-e vagy sem.
-
haladó
tag
Ipad 2-ő kapcsán kérdezem, hogy ha kikerül a szoftverfrissítésből, a későbbiekben ez jelenthet-e akadályt online videós tartalmak lejátszásában? Merthogy csak emiatt vennék használtan egyet és kellemetlen lenne ha emiatt a jövőben ilyesmi problémába ütközne a dolog. Lehet hülye kérdés, de inkább feltettem.
Illetve fennáll az a dolog az ipad 2 esetén, mint az Ipad 1 esetén, hogy a friss szoftver már nem nagyon támogatja a régebbi hardvert és problémák lehetnek a működésben? Visszafrissíteni pedig nem lehet vagy nagyon macerás? (legalábbis úgy tudom ez egy létező probléma, ami már nem is fog változni)
Köszönöm ha kapok választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest