Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
haladó
tag
Nekem úgy tűnik a jwplayer nem vagy nem csak flash alapú (Adaptive HLS video stream) Jó lenne ha vki megmondaná a tutit.
És egy olyan kérdés, hogy használtan ipad 2 ~30k- ért vagy air 65-ért. Elvileg makulátlanok.
Köszi!
-
haladó
tag
gymnasticbodies.com
Mintavideot nem találtam, de fizetős felhasználóként a videon jobbklikkelve kiadja hogy jwplayer. De hirtelen kersegélve nem derült ki számomra hogy flasht használ-e vagy sem.
-
haladó
tag
Ipad 2-ő kapcsán kérdezem, hogy ha kikerül a szoftverfrissítésből, a későbbiekben ez jelenthet-e akadályt online videós tartalmak lejátszásában? Merthogy csak emiatt vennék használtan egyet és kellemetlen lenne ha emiatt a jövőben ilyesmi problémába ütközne a dolog. Lehet hülye kérdés, de inkább feltettem.
Illetve fennáll az a dolog az ipad 2 esetén, mint az Ipad 1 esetén, hogy a friss szoftver már nem nagyon támogatja a régebbi hardvert és problémák lehetnek a működésben? Visszafrissíteni pedig nem lehet vagy nagyon macerás? (legalábbis úgy tudom ez egy létező probléma, ami már nem is fog változni)
Köszönöm ha kapok választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest