Hirdetés
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD FX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
Sziasztok! Tervezek venni tabletet, és iPadre esett a választásom, mert igazából csak 1játékra lenne használva (és annak a játéknak a streamelésére), ezért fontos a lightning csatlakozó. Egy iPad 4-et néztem itt aprón, a kérdés az lenne: vegyek egy olyat, megéri-e még, vagy nézzek iPad mini-t? (A játék neve egyébként Vainglory)
Előre is köszi! -
mark!
őstag
Sziasztok! Az 1. generációs ipad meddig frissíthető? (Szoftverre gondolok, IOS6 vagy 7?)
-
mark!
őstag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy egy Ipad 2-t vettem használtan, és egyfolytában, akármit akarok csinálni, (játékba belépni, Safari, App store) az előző tulaj Icloud jelszavát kéri. Na, én beszéltem vele, azt mondta, nem tudja mi lehet a baja, de az Ő telefonján is ezt csinálja. Kijelentkezni nem bírok belőle, mert ahhoz is kéri. Újrarakni szintén nem tudom, mert ahhoz is kell. Ez ellen lehet valamit tenni? Most éppen szoftvert frissítek, de szerintem nem ilyesmi jellegű lehet a probléma. 3 napja van meg, tegnap este kezdte el ezt csinálni, de akkor még csak néha-néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Óraátállítás
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Milyen program, ami...?
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom ezt ugye én, a jóhiszem,ű vásárló. Csak restore akkor? Megmondani szerintem nem fogja, oda-vissza küldeni meg macerás lenne, mert már nekem is csomó mindenem rajtavan.