- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfan
csendes tag
Sziasztok!
Tudnàtok ajànlani egy megbízható,korrekt szakit vagy szervízt ahol megmutathatnàm az ipad tabletemet?
Tovàbbra sem műjödik stabilan ez a telenoros mobil internet,dobàlja a jelet,nehzen talàl hasznàlható 3G kapcsolatot Budapest területèn.
Remèlem a napokban ki tudom próbàlni màs szolgàltató kàrtyàjàval is. -
Wolfan
csendes tag
válasz
Totheground
üzenetére
Úgy tűnik hogy max.-on van a GS3. (4 rovátka)
Viszont rosszul írtam mert stabilan a HSPA sebességet mutatja, időnként felvált HSPA+-ra.
Majd eset megyek be Pestre ott akkor elvileg kiderül hogy tud-e többet.(most egyébként Szigetszentmiklós központjában vagyok) -
Wolfan
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Ma lettem boldog tulajdonosa egy Ipad 4 32gb+3g tabletnek A1460.
Itt a fórumon vásároltam egy megbízhatónak tűnő sráctól, használtan, garancia nélkül.Beleraktam egy Telenoros kártyát, SIM feloldás után az írja hogy nincs szolgáltatás.
Kb.3 perc múlva megtalálja, hogy Telenor HU,előtte 5 teli fekete pötty. A végén pedig egy nagy "E" betű,
pedig az LTE engedélyezve van.Ugyan ezzel a kártyával a Galaxy S3 hasít mint a villám H+ sebességgel.
APN elvileg jól be van állítva, de mégsem működik a mobil net, sőt időnként fogja magát 1 fekete pötty mellett megjelenik 4 fehér, majd kiírja hogy nincs szolgáltatás.1 perc múlva megint megjelenik a Telenor HU felirat teljes jelerősséggel.
A 8.1.2-es szoftver van rajta.
Tudnátok segíteni mi lehet a gond? Lehet hogy jól bevásároltam egy hibás darabot?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest