Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfan
csendes tag
Sziasztok!
Tudnàtok ajànlani egy megbízható,korrekt szakit vagy szervízt ahol megmutathatnàm az ipad tabletemet?
Tovàbbra sem műjödik stabilan ez a telenoros mobil internet,dobàlja a jelet,nehzen talàl hasznàlható 3G kapcsolatot Budapest területèn.
Remèlem a napokban ki tudom próbàlni màs szolgàltató kàrtyàjàval is. -
Wolfan
csendes tag
válasz
Totheground
üzenetére
Úgy tűnik hogy max.-on van a GS3. (4 rovátka)
Viszont rosszul írtam mert stabilan a HSPA sebességet mutatja, időnként felvált HSPA+-ra.
Majd eset megyek be Pestre ott akkor elvileg kiderül hogy tud-e többet.(most egyébként Szigetszentmiklós központjában vagyok) -
Wolfan
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Ma lettem boldog tulajdonosa egy Ipad 4 32gb+3g tabletnek A1460.
Itt a fórumon vásároltam egy megbízhatónak tűnő sráctól, használtan, garancia nélkül.Beleraktam egy Telenoros kártyát, SIM feloldás után az írja hogy nincs szolgáltatás.
Kb.3 perc múlva megtalálja, hogy Telenor HU,előtte 5 teli fekete pötty. A végén pedig egy nagy "E" betű,
pedig az LTE engedélyezve van.Ugyan ezzel a kártyával a Galaxy S3 hasít mint a villám H+ sebességgel.
APN elvileg jól be van állítva, de mégsem működik a mobil net, sőt időnként fogja magát 1 fekete pötty mellett megjelenik 4 fehér, majd kiírja hogy nincs szolgáltatás.1 perc múlva megint megjelenik a Telenor HU felirat teljes jelerősséggel.
A 8.1.2-es szoftver van rajta.
Tudnátok segíteni mi lehet a gond? Lehet hogy jól bevásároltam egy hibás darabot?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Home/Nest
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- Társasjáték topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi