Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolnarZolee
tag
válasz
moleculez
üzenetére
... az appstore-t, vagy az iPad1-et?
Sok jó dologra tudom még használni, viszont van egy kedvenc alkalmazás (songbook+), amit nagyon szeretnék "visszakapni". Megvettem egy frissebb ipadre is, de az a régebbi verzió sokkal jobban tetszik, sokkal jobban használható számomra. -
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Csak félve kérdezem, hogy használ még valaki rajtam kívül iPad1-et? Ha igen, sikerül-e csatlakozni az appstore-hoz?
-
MolnarZolee
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Egy fél évvel ezelőtti biztonsági mentést állítottam vissza a jelenlegi ID-vel , de az iCloud a régi, azóta törölt ID-vel bejelentkezve "jött vissza". Kb az 5. visszaállítási (teljes ios 10.3.4 ) módszer bejött a 3utools-al. Végül arra jutottam , hogy nem próbálkozom azzal a bizonyos app-al. :) Androidon az ilyesmit pikk-pakk megoldom, de vannak dolgok, amik iPad-en jobban működnek. :)
-
MolnarZolee
tag
Közben addig-addig kísérletezgettem, hogy sikerült egy olyan régi backup-ot visszaállítanom, amin az iCloud egy azóta törölt ID-val volt bejelentkezve :( ! Kijelentkezni természetesen nem lehet. Visszaállítani sem az itunes sem a 3utools nem tudja, jelenleg recovery módban megállt a cucc.

-
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Új vagyok ios téren, ezért nézzétek el nekem , ha esetleg hülyeségeket kérdezek! Van egy 1. és egy 4. generációs iPad-em. Az 1en használtam egy appot (emiatt vettem) amit most az istenért nem tudok letölteni. Az appstoreban ott van a purchased cuccok közt, nemrég még rendben felajánlotta a legutolsó kompatibilis verziót , de már nem. A 4.en ugyanezzel az ID-vel viszont működik. "Természetesen" csak ennél az appnál van gond, ha meg akarom nyitni a storeban az app részleteit, akkor nem tud csatlakozni az appstorehoz. Mi okozhatja ezt?
A kérdésem 2. része:
egy másik ipad1-ről át tudom-e vinni az alkalmazást az enyémre? A 3utools tud-e backupot csinálni nem jailbreakelt eszközön is?
Előre is köszönöm a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Villanyszerelés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED monitor topic
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest