- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
grosy
senior tag
Sajnos fenn áll a jelly scrolling az ipad 9-nél is, így még várok a vásárlással:
https://youtu.be/0k1-qUehmpE -
grosy
senior tag
válasz
moleculez
üzenetére
Köszönöm szépen a választ Neked is és SMC-nek is.
Azt jól sejtem, hogy a 64gb-ből jön le a rendszer által felemésztett mennyiség, ami nem tudom, hogy mennyi szokott ios-en lenni? a Gopro app durván 15-20gb-t igényel egy-egy vágás esetén, ezért aggódom, hogy kevés lesz. Offline nem néznék filmet, csak streamelem az említett szolgáltatóktól, illetve pár komolyabb játékot azért szívesen feltennék az ipad-re, ha már van, és ahogy néztem, azok között sem ritka a 3-4gb-s cím. Egy 128gb-s modell lenne az ideális, de az sajnos pont nincs a 9-ik generációban. -
grosy
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék előre is elnézést kérni az amatőr kérdésért, de újonc iPad tulaj leszek. Főleg Gopro felvételek vágására, Netflix, HBO go nézésére, illetve némi játékra és netezésre használnám. A kérdésem az lenne, hogy az Ipad 9th-ból elég 64gb-s változat a fentebb leírt tevékenységhez, vagy kénytelen vagyok megvenni a 256gb-s változatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó egy bontatlan új Redmi Pad 2 Pro 5G+gyári tok+redmi smart pen
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest