Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Szeretek fényképezni (hobbi szinten) és ha utazom, csak hazaérve tudom őket feldolgozni. VIszont szeretnék ebben tovább menni ezért utazáshoz ipad-et vennék, amin a fotókat fel tudnám dolgozni. Kinéztem magamnak az Ipad9-et és az ipad air 4-et, mindegyik mellett van pro és kontra.
Tanácsot szeretnék kérni abban, hogy megéri e az air 4 (ha azt 190e-ért tudnék venni) azt a plusz ktg-et, ha csak a színhűséget veszem figyelembe. Teljesítmény, képméret, a pencil 2. gen támogatottsága annyira nem mérvadó számomra.
Köszi -
ballington
addikt
Sziasztok!
Jelenleg a 13-as laptopot főként youtube, netezés, twitch-re használom, illetve hdmi-vel összekötöm a tv-vel és azon nézek valamit youtubon, twitchen.
Vacilálok, hogy leváltanám a laptopot egy iPad-ra, amit kinéztem, az a 2018-as iPad vagy a 2019-es iPad.
A kérdés, hogy teljes mértékben ki tudnám e váltani - gondolok itt az összekötési lehetőséggel a tv-vel is.
Fentieken felül még egy kis képszerkesztésre is használnám, LR-al.
Van tapasztalat, hogy a fenti iPad-ek milyen üzemidőt produkálnak egy yt vagy egy twitch nézése közben?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest