Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSpecter
tag
Sziasztok!
Nem feltétlenül iPad specifikus problémával szembesültem ma reggel, de:
az iPademen lévő iBooksból eltűnt egy csomó dokumentumom, szerződések, adásvételik, kötvények, igazából mindegy, hogy mi, pdf-ek voltak.
Miért tűnhettek el? A mappáik megvannak, de üresek.
Az iTunes-szal kavarohatott össze, vagy az iPhone-nal?
A durva az, hogy azt gondoltam, hogy a felhőben lehet bízni, és nincs róluk másolatom.
-
GSpecter
tag
Sziasztok!
Van egy mágnese tok az iPademen, amit ha felnyitok, akkor a képernyő is felébred. A tegnapi frissítés után vettem észre, hogy ha a fedél az iPad mögé van hajtogatva, és elmozdítom, akkor is felébred a képernyő. Tehát a feléresztés "hátulról" is működik. Vagy szimplán nem vettem észre eddig, vagy a frissítés miatt esetleg érzékenyebb lett? Egyáltalán ez normális?

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest