Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Analóg fényképezés
- Philips LCD és LED TV-k
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy ipad 2 wi-fi-t, ami nem kapcsol be (jailbrake-elve volt/van). DFU módba lehet rakni, de az itunes nem tudja visszaállítani. Amikor kiírja, hogy várkozás az ipad-re, az ipad-en megjelenik az alma logó egy csíkkal, de nem indul el az áttöltés és a itunes is csak várakozást ír. Próbáltam több pc-n, win10 és win7 alatt, vírusirtó kikapcsolva, de semmi. Valakinek tipp? Próbáltam a redsn0w nevű szofterrel is, régebbi itunes verzióval, de az meg azt írja a visszállításkor, hogy tegyem át recovery módba amit nem tudok megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest