Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszönöm a tippet. A mostani 1 gigás, AndroidGo Lenovo. Reméltem hogy ennél bármilyen iPad jobb. Ezt még megfontolom jézuskáig.
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
7 éves fiam kinőtte az olcsó andriod tabletjét. (Engem is idegesít, hogy minden is akad rajta) Egy éve használok iPhonet így nincs sok tapasztalom iPadben sem.
Gondoltam itt aprón nézek neki max 40 ért egy ipadet. Mely típusokat keressem amik videókra és egyszerűbb játékokra (leginkább 3D autós, ha ez egyszerű) alkalmasak és még támogatottak annyira, hogy hozzá tudjam adni a fiókomhoz felügyelet céljából?
Köszönöm a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi