Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolkaDb
aktív tag
#49986batai15 Hasonló örömöket kívánok Neked is az új ipaddel, mint önmagamnak!
#49987nincsnév007 & #49988formula01
Mivel még 18-cal használtam a 9th gen-t így egyelőre maradok annál. Ahogyan olvastam a több ablakos kezelésből vettek el a ios26-ban, a .1-ben nem tudom, de nekem az egy nagyon hasznos és kellő funkció, ezért nem frissitem (egyelőre).#49989atees
Köszönöm a visszajelzést! Így lehet mégiscsak maradok a gyárinál. Esetleg, ha a közeljövőben lenne a ESR proból nem csak rózsaszín, bepróbálnám. -
rolkaDb
aktív tag
válasz
formula01
üzenetére
Nem kellett sokáig győzködni, tegnap ezen felindulásból át is vettem.
Nekem 9.gen volt, az egyetemen nagyon hasznos tud lenni jegyzeteléshez, minden egy helyen, doksikba beleírni, javarészt mindig kéznél az összes fontos dolog. Cloudot tud a goodnotes, így remek társ tud lenni, nameg persze utazásnál is elő lehet venni, bár mi relatíve ritkán megyünk autó nélkül egy tárgyévben, pusztán pár alkalom, de pont olyankor jóljön.
Apple féle AI egyenesen nevetséges, így minden funkció kikapcsolt állapotban van nálam is, a többi eszközön. Zsákbamacskát nem vettem, ismerem az ipadet, láttam/használtam már a 10.gent is, a 9hez képest űrugrás, a 10hez képest pedig pont a dupla tárhely, kicsit frissebb HW előny tud lenni a későbbiekben.
Hatalmas szerencse azonban az az, hogy még az év első felében adták ki, így ios 18-cal érkezett meg. Azonnal ment az összes auto update off. Amiket olvasok a 26-ról... Ameddig lehet inkább maradok a 18-on tableten.
Itt pedig jön a kérdés, ami mindenkinek szól:
A 9.genhez az 1st gen pencilt használtam, amit szerettem, viszont az a tablettel együtt búcsúzott, az usb-c verziót is megtapogattam, kipróbáltam. Diákkedvezménnyel talán az appletől a legolcsóbb 32k-ért.(javítsatok ki, ha tévedek)
ESR termékeket kifejezetten favorizálom. Itt jön képbe, hogy van 3 féle cerkájuk. Nem igazán félek felfedezni túlsok különbséget. Mégis a "pro" vezióban van mágneses csatlakozás a tablet oldalához.
Valaki próbálta már ezeket a pencileket? Mi a benyomás? Az a vélemény is megfelelő lenne, aki több félét kipróbált. Kifejezetten jegyzeteléshez lesz szükségem a ceruzára. ESR-ből pl a pro 31,5 euro, tehát nem egy ökör ára.
beteszem a linkeket is:
[link] - a gond ott kezdődne, hogyha ezt választom, kizárólag rózsaszinben elérhető jelenleg....
[link] - ez volna az "alap" verzió.
[link] - ez pedig annyival okosabb, hogy van find my support?!Illetve, hogyha van valami jó ötlet iráshoz passzoló pencilről, más márkából, szívesen veszem, amikkel van tapasztalat.
-
rolkaDb
aktív tag
Köszönöm srácok az infót, Nekem is a 14 napos elállás rémlett ebben az esetben, de szerettem volna biztosra menni, tapasztalatok alapján!
Azért ezen nem fogunk összeveszeni, mert én sem érzem, hogy ennél lesz jobb dealben az évben. -
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok! Spekulációra irányulna kérdésem.
Szerintetek lehet ennél jobb áron a hónapban az ipad 11? MM, Alza is 140ért osztogatja éppen.
Lehet számítani valamire 21.-én, esetleg 28.-án? Bár ahogyan látom mindkettőnél egész hónapban tart a BF, nem valószínű, hogy lesz kifejezetten egy nap(nameg ha lenne is kérdéses az, hogy szerepelne-e a kínálatban ez az ipad).+1 bónusz kérdés, MM-ból online megrendelve bolti átvételre, utánvéttel. Így él a 14 napos elállás vagy ez esetben nem?
-
rolkaDb
aktív tag
Koszonom szepen a valaszokat, kiprobalgatom sorban ezeket!
-
rolkaDb
aktív tag
Erdeklodni szeretnek milyen megfelelo appok vannak jegyzeteleshez? Lehet ugy listazni h 2 csoportban, fizetos es ingyenes. Netes reviewek alapjan a goodnotest istenitik, de az fizetos, raadasul havidijas lebontasban. Leginkabb egyetemi jegyzetek keszitese, pdf-be iras is hasznos lenne, (ha tud valamelyik ilyet de ez inkabb masodlagos problema), kep beillesztese a jegyzetbe, ezek a feltetelek jutottak eszembe hirtelen.
Ha szamit az alany 9.gen es 1. gen ceruza.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest