Hirdetés
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcyman
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
UPS azt írja, hogy "Úton" alatta, hogy "Címadat szükséges", illetve "A kézbesítés dátumát a lehető leghamarabb közöljük." Meg: "A cég vagy címzett neve téves. Ez késlelteti a kézbesítést. Igyekszünk frissíteni az információt.
Vecses, Hungary"
A vicc az, hogy én személyesen is felhívtam őket és ott egyeztettünk adatokat meg mondták, hogy náluk van valami gebasz, aztán egy hétre rá Applet is felhívtam ahonnan szintén felhívták őket (UPS-t) és azóta sem semmi. Rohadt idegesítő, hogy semmit nem tudnak, lassan személyesen kimegyek Vecsésre és elhozom a hónom alatt. -
marcyman
aktív tag
válasz
Drenadar
üzenetére
Tracking number van! Meg UPS-nél tudom is csekkolni, csak már két hete áll a csomag. Fel is hívtam őket, egyeztettem az adatokat és ennyi. Azóta sem történt semmi és nem tudtak infóval szolgálni. Ezért kérdeztem, hogy esetleg érdemes-e fogyasztóvédelemhez vagy máshoz fordulni? Egyelőre tényleg nem látom szikráját sem, hogy a csomag valahava is kézbesítve legyen. Persze a cucc ki van fizetve.
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok! Lehet, hogy kicsit off-topic, de kb 2 hete rendeltem Apple storeból egy iPadet és a mai napig nem méltóztattak kiszállítani. UPS szállítaná, felhívtam őket + Applet is felhívtam és egyszerűen nem tudták megmondani, hogy mikorra várható a kiszállítás (ami amúgy "expressz". Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest