Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
válasz
bluekoli
üzenetére
Még nem próbáltam, de az elmúlt évek gyakorlata alapján lényeges lassulás nem lesz, a rendszer valószínűleg hasonlóan fürge marad, elképzelhető, hogy az alkalmazások (gyáriak is) valamivel lassabban nyílnak majd meg.
Szerintem azért érdemes megfontolni, hogy frissítesz-e. Kérdés, hogy mi kell Neked mindenképpen az új rendszerből. -
wm2
őstag
válasz
bluekoli
üzenetére
Egy 3 év biztosan van még benne. Masszív, erős ketyere. Filmes állományok szerkesztésénél van már némi hátrány, abban az új Pro (A12X) nyilván jobb de még itt is jól teljesít. Esetleg az új AIR-t vehetnéd még fontolóra, de az A12 nem sok új pluszt ad és én inkább a 4Gb ramot preferálnám. Véleményem szerint a 2017-es az eddigi legjobban eltalált Pro széria.
flimno: ott valami más gond lesz szvsz.
-
btudos
nagyúr
válasz
bluekoli
üzenetére
Évekig. Én most is egy iPad Air 2-t használok, normál használat mellett a gyenge akksit leszámítva nincs kifogásom. Split screen módban azért már érezni a korlátait, de nem csoda, idén ősszel 6 éves modell lesz, 2 GB RAM-mal. Ehhez képest a 10.5-ös Pro egy űrhajó, sokáig használható lesz még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, hiszen a 17es pro még ennél is jobb.