- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- PLC programozás
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Getadam
csendes tag
válasz
Tibee86
üzenetére
Ez komoly? Ezek szerint én vagyok a hülye, hogy ezt nem tudtam, hát köszi az infot. Viszont akkor azt nem értem, minek van benne egyáltalán az üzenet funkció? Kizárólag az iMessage miatt? Nem nagyon értem ezt a logikát - már ha lehet ezt annak nevezni -, amit az almások művelnek néha. Nagyon szép és nagyon jó cuccokat készítenek, de hogy pont az üzenet funkció maradjon ki egy cellular tabletből szándékosan.... na ez nekem magas. Netezni azt lehet vele, tehát gondolom a facebook alkalmazással lehet üzengetni, de pl. a viber az teljesen kiesik így, hiszen annak aktiválása is egy SMS üzenettel történhet, ha pedig az nem érkezik meg, akkor nincs regisztráció sem és nem lehet használni azt sem.
Pffff....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pffff....