Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• formula01
    senior tag

ESR Geo Digital Pen sajnos megy vissza a feladónak. Nagyon korrekt, kényelmesen használható lenne, de full merítés feltöltés ciklus után is katasztrófális az akku töltöttség jelzés. Annyi volt a különbség, hogy elsőre 4-5 óra használat után mutatott 0%-ot és még használtam 6-7 órát, most másodszorra teljes merítés töltés után 6-7 óra használat után mutatott 0%-ot, és ott használom már kb. 4 órája...

Az egy dolog, hogy így teljesen megbízhatatlan, és kiszámíthatatlan, mikor merül le, de még a led is elméleti 10% alatt folyamat villog a tetején, borzasztó zavaró.

A következővel még teszek 1 próbát: NILLKIN iSketch S3 Stylus Apple iPad fehér
    (leírás alapján nyomásérzékenység funkció is van benne, bár ezzel szkeptikus vagyok)

Na ezt a Nillkin tollat sem ajánlom senkinek:
    - BT kapcsolata botrányosan szar, lassan csatlakozik fel, ha felcsatlakozik eldobálja a jelet 5-10 centire az Ipad-től.
    - Akksi gyorsan merül.
    - Tetején az érintés érzékelős bekapcs gomb totál megbízhatatlan, értsd: kb 2-ből 1* működik
    - Néha random visszadobott használat közben az alkalmazás váltóra aminek akkor kéne megtörténnie, ha tapogatom az érintős gombot a tetején, de nem nyúltam hozzá.
    - Nyomás érzékelés kamu
    - Alumínium a toll, de mégis gagyibbnak hat mint a műanyag ESR

Pár óra használat után sajnos megy vissza ez is. Az ESR-nek ha az akksi kijelzése nem lett volna hibás, tökéletes lett volna. Lehet teszek még1 próbát azzal, de még pár visszaküldés, aztán árban ott leszek egy Apple Pencilnél. :DDD :O

• batai15
    félisten

ESR Geo Digital Pen sajnos megy vissza a feladónak. Nagyon korrekt, kényelmesen használható lenne, de full merítés feltöltés ciklus után is katasztrófális az akku töltöttség jelzés. Annyi volt a különbség, hogy elsőre 4-5 óra használat után mutatott 0%-ot és még használtam 6-7 órát, most másodszorra teljes merítés töltés után 6-7 óra használat után mutatott 0%-ot, és ott használom már kb. 4 órája...

Az egy dolog, hogy így teljesen megbízhatatlan, és kiszámíthatatlan, mikor merül le, de még a led is elméleti 10% alatt folyamat villog a tetején, borzasztó zavaró.

A következővel még teszek 1 próbát: NILLKIN iSketch S3 Stylus Apple iPad fehér
    (leírás alapján nyomásérzékenység funkció is van benne, bár ezzel szkeptikus vagyok)

Én baseus-t rendeltem , elégedett vagyok velük szóval kíváncsi leszek rá.
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák