Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Milyen TV-t vegyek?
- Gamepad
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ittakary
üzenetére
Kár, hogy szóbakerült az egész, mert nagyon szeretem a ChromeCast-omat (CCwGTV), ami abból az időből van nekem, mikor még csak droidok voltak a házban, viszont időközben meg már csak almák vannak és egyedül az AirPlay hiánya “zavar”, még úgy is, ha az elmúlt 1 évben nem hiányzott különösen, de amikor egyszercsak különösen jól jönne hirtelen, akkor jól jönne. 😁
Aztán ki ne derüljön olyan véletlenül, hogy simán jó akár játékhoz is, mert kb alig észrevehető késése van vezetékeshez képest, de remélem azért itt nem tart még a technika.
Azzal meg én is egyetértek amúgy, hogy jó kijelzős buta TV-t venni, én is direkt így kerestem a közelmúltban TV-t.
-
unicumnext
aktív tag
válasz
ittakary
üzenetére
vagy még azoknak jó, mint ami nálam esett meg, 4 éves okostv, szoftveresen összehányta magát, értsd filmezés közben újraindul, kiírja hogy hiba történt stb, persze sajnos nem várható rá update, viszont mint kijelző tökéletes, én pl ezért vettem az okobuta tv-m mellé és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest