Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
unicumnext
aktív tag
-
unicumnext
aktív tag
válasz
ittakary
üzenetére
vagy még azoknak jó, mint ami nálam esett meg, 4 éves okostv, szoftveresen összehányta magát, értsd filmezés közben újraindul, kiírja hogy hiba történt stb, persze sajnos nem várható rá update, viszont mint kijelző tökéletes, én pl ezért vettem az okobuta tv-m mellé és nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
unicumnext
aktív tag
válasz
victorhun7
üzenetére
Köszi, akkor várhatóan a kövi frissítés megoldja majd, mondjuk Facebook apple amúgy sem nagy barátok.
-
unicumnext
aktív tag
Sziasztok!
Valaki talált itthon valahol már valami ilyenhez hasonló pencil tartót? (a lényeg ne külföldről kelljen rendelni, és várni heteket)
https://www.stylussling.com/collections/stylus-sling-shop/products/stylus-sling-apple-pencil-holder#accordion-1 -
unicumnext
aktív tag
Sziasztok! Mai napon beszereztem egy logitech combo touchot. Egy probléma van vele. Hiába állítom magyar nyelvre a hardveres billentyűzetet akkor is marad az eredeti angol kiosztás. Erre valami ötlet?
köszi
unicumnext
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest