Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
Nekem is ez a tok van már 2 éve legalább. Mennyi erő kell, hogy magát a tokod levedd az iPad hátuljáról? Én iPad próval használom.
Viszont annyit hozzátennék, hogy amikor én vettem, akkor az első termék amit átvettem, hibás volt, ugyanis abban lifegő csatban nem volt mágnes. Tehát ha hátrahajtottam akkor nem tapadt a hátuljára sőt, letámasztott állapotban előrehajlott a kijelzőre. Még azonnal visszavittem és kicseréltettem. Hibás volt, mert a mostanimban nagyon erős az a mágnes és rendesen rácsapódik a hátuljára.
Használok ceruzát, bár utángyártott Ali-sat, de nekem nincs olyan problémám, hogyha a ceruza oldalt van akkor becsúszna a tok mögé!Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest