Hirdetés
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- OLED TV topic
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Bocsánat a késlekedésért, munkám miatt csak most van időm megosztani a tapasztalataim.
Szóval adott egy iPad 2 32gb 3G, iOS 8.2.1 -el rajta.
Teljesen clean install volt, zéró bakup használat. Manuálisan feltettem úgy maximum 10db alkalmazást, kikapcsoltam a spotlight kereséseket, a háttérkép mozgását, és egy csomó notifikációt.
Nos nyílván még is röcög picit, de véleményem szerint határon belül van. Azért egy bugreport ment az Apple felé, hátha hajlandóságot mutatnak valamely szinten az optimalizációra. Remény hal meg...A lassulás főleg az alkalmazások megnyitásának idejében jön ki észrevehetően. A többi animáció rendben van szerintem.
Én azt mondom, hogy mezei iPad User-nek, mint amilyen én is vagyok megfelelő lehet. A felbontás méretét nem kifogásolom, inkább a fizikális méreteivel adódnak gondjaim néha úgy érzem.
Egyszóval nagy, de inkább a súlya zavaró sajnos. Kézben tartva némely esetben zavaró tud lenni.
Nagyon sok munkám volt ezzel a készülékkel. Aksit is cseréltem benne, így elmondhatom, hogy az aksi ideje kíváló szerencsére.
iOS 6.0 volt elötte rajta, és részben bánom a restore-t, mert lassabb lett az eszköz, viszont másfelől szükséges lépés volt tartani a "lépést".
-
czanga
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tervben volt, szoval mindenkeppen!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Proxmox VE
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Óra topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszóval nagy, de inkább a súlya zavaró sajnos. Kézben tartva némely esetben zavaró tud lenni.